L’IES Ricardo Marín de Xest acull l’activitat “Activa’t per la teua salut”

Post també disponible en: Castellano

Dilluns passat, 19 de desembre, es va celebrar una activitat esportiva destinada a tot l’alumnat de l’IES Ricardo Marín, que consistia en la realització d’una classe col·lectiva de BodyAttack. Aquesta iniciativa s’emmarca dins del Pla Municipal de Salut, impulsat per la regidoria de Sanitat per a promoure entre la ciutadania la pràctica d’activitat física i l’adquisició d’hàbits saludables.

“En aquesta ocasió hem dedicat l’activitat a joves estudiants, ja que un dels objectius del Pla de Salut és arribar a tota la població, siga de l’edat que siga, per a conscienciar que l’activitat física és un element potenciador de la salut física i mental. L’associació ChesteFit ha col·laborat de manera gratuïta oferint aquesta activitat de BodyAttack, mitjançant la qual han pogut donar a conéixer la seua oferta esportiva en la localitat, amb diferents tipus de modalitats esportives destinades a públic de totes les edats”, ha explicat la regidora de Sanitat, Mª Ángeles Llorente.

Més de 300 alumnes i alumnes van omplir la pista principal del pati de l’institut per a seguir els passos de la seua companya d’estudis i també instructora de BodyAttack en l’associació local ChesteFit, Eva Cortés. Durant la sessió, a més de realitzar una coreografia conjunta, es van formar dos grups per a fer una batalla de ball, que va potenciar la motivació de l’alumnat participant.

Què és BodyAttack
El BodyAttack és un entrenament inspirat en moviments de diferents esports que millora la resistència cardiovascular, la força i potència muscular. És una classe intensa d’entrenament d’intervals que combina moviments aeròbics atlètics amb exercicis de força i estabilització postural.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*