La banda de música de L’Artística de Xiva desfila al Parc Disney en Paris

Post també disponible en: Castellano

La societat organitza un viatge  per a músics, directius, socis i familiars en general

A mitjan passat mes de gener la directiva va rebre un comunicat de la direcció del parc Disneyland Paris informant-los que havien sigut seleccionats per a participar en el seu programa Disney Permorming Arts, actuant el dia 16 de juliol, responent a la sol·licitud que havia formulat la Directiva.
Comunicat als músics, aquests es van sentir molt il·lusionats i la Junta Directiva es va proposar organitzar un viatge que fora especial per a ells i per als seguidors que desitjaren acompanyar-los. Així ho va comunicar i durant aquest temps ha realitzat totes les gestions necessàries per a això. El passat dia 12 de juny, van eixir tres autobusos en els quals viatjaven 76 músics i 74 acompanyants entre directius, membres d’altres grups de la societat i acompanyants.

L’endemà van visitar Poitiers i van gaudir del seu parc “Futuroscope”, finalitzant el dia amb un espectacle de llums, aigua, sons i focs artificials.

Al següent, van continuar al Valls de Loira, on van visitar el Castell de Chambord i a la vesprada van continuar fins a la ciutat de Paris, on van visitar part d’aquesta monumental ciutat, finalitzant el dia muntant en els bancs nocturns que els van portar a fer una passejada pel riu i que en ser 14 de juliol, dia de la Festa Nacional, van contemplar un castell de focs artificials que van disparar des de la Torre Eiffel. El dissabte el van emprar a visitar la zona de Montmartre i a la vesprada fer una visita panoràmica amb autobús, amb guies locals, parant en altres llocs emblemàtics i no visitats.

El diumenge, 18 de juliol, van ser al parc Disneyland Paris, uns a gaudir de les atraccions i altres a preparar la desfilada que es va iniciar a les 17.15 hores; retransmés en directe per les xarxes socials de la Societat. Durant la desfilada, la Banda; composta pels 76 músics que es van desplaçar, amb el seu director al capdavant i amb les banderes d’Espanya i de la Societat davant, va interpretar:

ESPANYA CAÑÍ de Pascual Marquina L’ONCLE RAMÓN de T. Olcina/S. Salvá
EL TORICO DE XIVA de Domingo Vela TERÇ DE QUITES de Rafael Talens
PAQUITO EL XOCOLATER de Gustavo Pascual 

Director: VICENTE RECHE RUIZ

Els aplaudiments del nombrós públic que omplia el parc no van decaure durant la desfilada que va recórrer tot el recinte, per a satisfacció dels chivanos.

El dilluns, dia 17 ho van dedicar a continuar gaudint del parc i com a fermall final l’espectacle de llum, so i focs artificials, van tornar a Xiva sense contratemps.

Un viatge on tots diuen que els ha agradat molt. Als joves que ho han gaudit i que ha sigut un somni per a ells. Als majors els ha encantat l’organització del mateix i on s’han sentit de meravella en veure desfilar a la seua banda i sentir els aplaudiments de gents de molts països diferents. I a tots, des d’un beu fins a persones majors de 78 anys que han estat com els tres mosqueters: Un per a tots i tots per a un.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*