“A la lluna de juliol” el bon ambient en les terrasses de Xest

Post també disponible en: Castellano

Dissabte passat, 25 de juliol, les zones de terrasses de Cheste van comptar amb animació en directe amb motiu de la iniciativa “A la lluna de juliol”, promoguda per les regidories de Festes i Comerç per incentivar el consum en els bars del municipi.

“Estem molt satisfets amb la participació de la població en les actuacions que van tenir lloc en els sis escenaris que instal·lem”, ha destacat el regidor de Festes, Raúl Mota. “A més, l’esdeveniment es va desenvolupar sense incidents, ja que vam posar totes les mesures de seguretat pertinents”.

Així, a les huit i mitja de la vesprada van començar els duos musicals i els monòlegs en els diferents punts de la població on es concentren les terrasses dels bars, com la plaça Doctor Cajal, el passeig Anselm Balaguer i els carrers Sèquia, Blasco Ibáñez i Pérez Galdós.

Com a mesures de seguretat, es van tancar espais i es van instal·lar cadires davant dels escenaris perquè el públic que no estiguera assentat a les terrasses també poguera gaudir dels espectacles sense risc, i es va regular l’accés als recintes amb acomodadors / es que prenien la temperatura, registraven les dades de contacte de les persones assistents i oferien gel hidroalcohólico per a les mans. A les terrasses es va ampliar l’espai per poder augmentar l’aforament, respectant les distàncies, i es van col·locar cartells recordant l’ús obligatori de la mascareta quan no s’està consumint.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*