Adif licita l’automatització de l’tram Bunyol-Utiel de Rodalies C-3

Post també disponible en: Castellano

Cada estació ja no gestionarà el trànsit ferroviari sinó que es centralitzarà en el lloc de comandament de la Font de Sant Lluís

La modernització de rodalies C-3 fa un pas a davant. Adif reactiva la licitació de l’contracte d’obra i manteniment de les instal·lacions de telecomunicacions mòbils GSM-R en el tram Bunyol-Utiel. Aquesta actuació suposa una inversió total de 5.354.726,8 euros (IVA inclòs), destinats a instal·lar el nou sistema de telecomunicació i al voltant de 320.000 euros per al seu manteniment durant 4 anys.

El termini d’execució de l’obra és de 17 mesos i això suposarà millorar el servei entre Bunyol i Utiel i incrementar la regularitat i l’operativitat.

Les obres, segons explica Adif, consisteixen a instal·lar el sistema GSM-R en el tram que cobreixen les estacions i baixadors de: Sant Antoni de Requena, Requena, Set Aigües, Venda-Mina i El Rebollar, a més de les estacions de Bunyol i Utiel.

Els treballs que encara no s’han licitat són els d’electrificació i duplicació de la via des de València-Sant Isidre a Bunyol, actuació que es prolongarà fins a Utiel i per a la qual es necessita una inversió de 320.680.000, segons es va estipular en el Pla de Rodalies 2017-2025 que es va presentar fa tres anys.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*