Les instal·lacions esportives municipals de Turís obren amb millores i mesures anti covid

Post també disponible en: Castellano

En els últims dies les instal·lacions esportives municipals de Turís han tornat a acollir esportistes amb les mesures de prevenció pertinents i amb una sèrie de reformes que, concretament, milloren l’entorn del camp de futbol.
S’ha repintat la pista d’atletisme que envolta el camp de futbol i s’ha instal·lat una tanca al voltant per facilitar que la gent puga caminar o córrer sense molèsties.

Al mateix temps s’han construït uns lavabos a l’entrada al recinte que compleixen totes les mesures anti covid i d’accessibilitat. Esta actuació ha permés alliberar l’espai que estos lavabos ocupaven baix de les grades, que s’ha reformat donant lloc a un nou vestuari amb tot el seu equipament.

Quant a les mesures preventives, solament poden accedir a les instal·lacions les persones que vagen a practicar esport be siga futbol, pàdel o atletisme. A l’entrada es pren la temperatura, es desinfecten les mans i es completa el registre dels usuaris destacant data i hora en què accedeixen. En la pàgina web municipal figuren a l’abast de totes les persones les mesures concretes que s’han adoptat a cada recinte pel coronavirus.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*