El Departament de Salut de Manises reactiva l’atenció mèdica en tots els seus centres d’Atenció Primària

Post també disponible en: Castellano

Els centres de salut de l’àrea reprenen la seua activitat des de hui 15 d’octubre

Els centres d’Alborache, Macastre, Godelleta, Loriguilla i Yátova ja oferixen consulta d’infermeria amb cita prèvia des del mes d’agost

Tots els centres del Departament de Salut de Manises estan coberts en l’actualitat amb els recursos assistencials i professionals adequats per a oferir una assistència segura i de qualitat a tota la població

El Departament de Salut de Manises ha reactivat les consultes mèdiques en tots els seus centres d’Atenció Primària, tal com es va comunicar a tots els alcaldes de l’Àrea en les reunions mantingudes en el mes de juny on se’ls va presentar el Pla de Desescalada del Departament. D’esta manera, a partir del pont d’octubre es reprendrà l’atenció mèdica en aquells consistoris que, a causa de la pandèmia, havien vist reduïts els seus servicis.

“Tal com vam fer saber als màxims representants municipals de les poblacions en el nostre departament, després del descans de vacances dels equips mèdics durant l’estiu i malgrat la manca de professionals sanitaris que afecta totes les àrees, nosaltres sí estem en condicions de reactivar les consultes mèdiques a l’disposar d’efectius assistencials adequats i mentre la situació epidemiològica ho permeti “ha assenyalat el Dr. Ricardo Trujillo, gerent de el Departament de Salut de Manises.

Centres com els d’Alborache, Macastre, Godelleta, Loriguilla o Yàtova, ja estaven oferint, des del mes d’agost, consultes d’infermeria amb cita prèvia. A aquest servei, se suma ara el de les consultes de Medicina pròpies de cada centre sanitari.

Des del Departament han assenyalat a més que els centres sanitaris que reinicien aquesta activitat compleixen amb les mesures necessàries per garantir la seguretat de pacients i facultatius, a més, d’amb els recursos assistencials i professionals adequats per oferir una assistència de qualitat a tota la població.

Tot i que els centres sanitaris romandran oberts, les recomanacions de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública seguixen sent les mateixes: trucar prèviament per evitar trasllats innecessaris a centre sanitari, per al que es pot també utilitzar els formularis web habilitats a la pàgina de l’Hospital de Manises ja que les consultes s’han de concertar amb cita prèvia.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*