ADNOS, de Coviñas, reconegut per la seua excel·lència en les principals guies de referència 

Post també disponible en: Castellano

La Guia de vins 2024 d’ABC ho inclou entre els millors vins d’Espanya amb 92 punts.

La Guia Peñín 2024 també va distingir amb 90 punts aquest mateix negre, que naix amb la voluntat de rendir homenatge a la història de la seua varietat, la boval.

Coviñas, reconeguda com a Millor Celler Cooperatiu del Món per l’empresa alemanya DWM Wine Trophy, torna a veure premiada la qualitat dels seus vins més emblemàtics. En aquest cas, es tracta de la distinció que li atorga la Guia de Vins 2024 d’ABC en incloure al ADNOS 2019 entre els millors vins d’Espanya, amb 92 punts.
ADNOS s’elabora a partir d’una selecció del millor raïm dels paratges de “El Matoll” i “El Rubial”, on es conserven en altitud 5,5 hectàrees de vinya vella. Després d’una acurada elaboració tradicional i una criança de 24 mesos en barrica de roure francés i americà, aquest vi adquireix una estructura i personalitat que garanteixen la seua longevitat. Les seues notes de grosella i balsàmiques s’uneixen als torrats dels dos anys de criança en barrica. 
Coviñas té molta experiència en el maneig de la vinya vella d’aquesta varietat autòctona. De fet, recentment la Guia Peñín 2024 també va distingir amb 90 punts aquest mateix negre, que naix amb la voluntat de rendir homenatge a la història de la seua varietat, la boval.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*