L’esportista utielano, Kevin Koffi, s’alça amb dues medalles de Bronze en el Campionat del Món de Kick-boxing 2023

Post també disponible en: Castellano

L’alcalde d’Utiel, Ricardo Gabaldón, ha traslladat la seua més sincera enhorabona al jove esportista que continua sumant medalles al seu ampli palmarés.

L’Ajuntament d’Utiel ha traslladat la seua més sincera enhorabona al jove esportista utielano, Kevin Koffi Illueca, després d’aconseguir dues medalles de Bronze en el Wako World Championship 2023, el Campionat del Món de Kick Boxing disputat en Albufeira, Portugal. 

Kevin Koffi ha participat en les modalitats de Kick Light i Ligh Contact en la categoria -84 kg Sènior amb la Federació Espanyola de Kick-boxing alçant-se amb medalles de bronze a nivell mundial per a Espanya. 

El jove esportista de 25 anys agranava del tatami al seu rival australià en la fase de huitens i en quarts, entrava en semifinals després de véncer 3 a 0 al competidor italià. Finalment, malgrat la tècnica i intensitat del combat del utielano Kevin Koffi, divendres passat queia en la recta final amb el contrincant d’Hongria.

L’esportista utielano suma ara 2 medalles més al seu ampli palmarés amb reconeixements a nivell nacional, europeu i mundial, destacant l’Or en el Campionat Mundial de kick-boxing en 2021 i el Campionat d’Europa de l’any passat. 

Una fulgurant trajectòria esportiva que l’Ajuntament d’Utiel també li va voler reconéixer l’any passat atorgant-li la distinció del títol de “Ciutadà honorari”.

L’alcalde d’Utiel, Ricardo Gabaldón, ha felicitat a Kevin Koffi, “pel gran esforç, sacrifici i dedicació que ve demostrant al llarg de tota la seua trajectòria dedicada a l’esport professional. Per a tots els utielanos és un vertader orgull comptar amb un esportista d’elit com ell que sempre porta el nom d’Utiel allà on va com un gran ambaixador de la seua ciutat”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*