La Casa de Cultura d’Utiel acull l’exposició homenatge a l’artista utielano Jose Ballesteros “Pepo”

Post també disponible en: Castellano

“Setembre, la Pinacotk de JB” mostra l’obra del pintor utielano i compta també amb les aportacions d’amics de l’artista.

Des de hui i fins al pròxim 1 d’octubre, es podrà contemplar a la Casa de Cultura d’Utiel l’exposició “Setembre, la Pinacotk de JB”. Un homenatge a l’artista utielano Jose Ballesteros “Pepo” que a més de mostrar una selecció de la seua prolífica obra pictòrica desenvolupada durant 20 anys, compta amb les aportacions d’artistes que van mantindre un vincle directe amb el pintor, mort en 2019.
A la sala d’exposicions es troba una selecció d’obres del pintor Jose Ballesteros i a la sala polivalent l’exposició col·lectiva dels artistes convidats: César Val, Pedro Marcos, Paco Soca, Carlos Alarcón, Antonio Moya, Mario Martínez, Rueda, Lambert, Antonio Gavira, Tania Moya, Victoria Iranzo, Antonio “Toti” Pons, Rosalía Gil i Manuela Navarro.
L’exposició romandrà oberta fins a l’1 d’octubre i podrà visitar-se en horari de dilluns a divendres de 10.00 a 13.30 i de 16.30 a 20.00 hores.
A més, la Pinacotk de l’artista multidisciplinari Jose Ballesteros “Pepo” recorre el municipi mostrant algunes de les seues obres en comerços i restaurants.

Biografia

José Ballesteros Campos va nàixer i va morir a Utiel (1957-2019). Llicenciat en Econòmiques, vida laboral variada, i tocant molts espais. La musa de l’art sempre va estar per les seues venes: la música en la joventut, i pel que respecta a la pintura, va ser autodidacta i de vocació tardana. 

En 1999 va començar amb les primeres pinzellades mentre regentava “L’Ovella Negra”, un pub que li va donar un gran món que pintar i crear. I vint anys després es va envoltar d’infinitat d’obres, flors, marujas, redons, retrats, marines i totes elles de diferents grandàries i tècniques.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*