El Club Veterans Bunyol torna a la competició de lliga amb il·lusió i ambició

Post també disponible en: Castellano

Si hi ha esportistes apassionats pel futbol aquests són els Veterans Bunyol. Tornen després de l’aturada per la pandèmia en l’anterior temporada per a tornar a mesurar-se en una lliga federada d’àmbit provincial amb esperança i il·lusió i amb l’expectativa de quedar entre els primers de la classificació.
José Aquila, capità dels Veterans Bunyol, s’ha mostrat molt il·lusionat per tornar als terrenys de joc després de la decisió que en la temporada passada, amb motiu de la pandèmia, decidiren no competir. Ara tornen amb moltes ganes, sent els mateixos jugadors però amb incorporacions noves.
L’Ajuntament de Bunyol, a través de la Regidoria d’Esports, subvenciona amb una quantitat anual a aquest equip. “En l’anterior competició es van portar magníficament bé amb nosaltres després de concedir-nos una subvenció de 1.000 euros, el doble que anys anteriors, així que esperem que enguany torne a ser d’aqueixa quantitat. Estem molt agraïts”, confirma Aquila.
La competició de lliga arranca el cap de setmana del 18 de setembre. Aquest equip entrena també en les instal·lacions del Camp Beltrán Báguena tots els dimecres. L’equip està format per jugadors apassionats pel futbol, que han jugat en diverses categories i equips des de xicotets, i ara també desenvolupen un altre tipus d’esports. 
El capità de l’equip espera poder aconseguir els primers llocs en la lliga, com ho han fet en els últims anys, i després de la finalització de la competició de lliga, en cas que s’organitze el campionat extraliguero anomenat La Copa, on també competeixen equips de la seua lliga, puguen guanyar-la, com ja ho van fer en altres temporades.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*