Alba García Pérez i Érica García Mira, Falleres Majors d’Utiel 2023 

Post també disponible en: Castellano

Dissabte passat, en el Teatre Rambal, es va celebrar l’acte d’exaltació de la Fallera Major i Fallera Major Infantil de les festes josefinas a Utiel.

Dissabte passat, Utiel es vestia de gala per a celebrar l’acte d’exaltació de les seues Falleres Majors 2023, Alba García Pérez i Érica García Mira.
Després de l’acte d’elecció i proclamació celebrat el 7 d’octubre a l’Ajuntament d’Utiel, dissabte passat, el Teatre Rambal s’engalanava per a acollir l’emotiu acte d’exaltació com a Fallera Major 2023 a Alba García Pérez i com a Fallera Major Infantil 2023 a Érica García Mira.
Un esdeveniment en el qual es van donar cita centenars de representants del món faller: Integrants de les tres comissions falleres majors i infantils d’Utiel, de Juntes Locals Falleres de la província així com d’associacions i institucions que van compartir aquesta vetlada especial en la qual es va acomiadar a les seues predecessores, Srta. Lorena Navarro Fernández i Xiqueta Daniela Campillos Díaz i es va donar la benvinguda a un nou exercici faller i a les seues màximes representants a Utiel per a 2023: Srta. Alba García Pérez i Xiqueta Érica García Mira.
Des de l’Ajuntament d’Utiel i la Junta Local Fallera traslladem nostra més sincera enhorabona a les Falleres Majors d’Utiel i els desitgem que gaudisquen d’aquest any especial com a representants utielanas de les Falles.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*