La Diputació inicia les obres per a millorar la seguretat de la carretera que comunica Utiel amb l’aldea de San Antonio

Post també disponible en: Castellano

Amb una inversió de més d’un milió d’euros, es tracta de donar continuïtat a l’actuació realitzada a la CV-4501, entre la CV-455 i San Antonio, per a millorar la plataforma en tota la seua longitud

Les obres, que van començar dilluns, tenen un termini d’execució estimat de quatre mesos

La Diputació de València ha iniciat les obres per a la millora de la seguretat de la CV-450 entre l’aldea de San Antonio i Utiel, des de la intersecció d’accés a San Antonio i la rotonda d’enllaç de la CV-450 amb l’A-3, a l’entrada d’Utiel.

D’esta manera, l’àrea d’Infraestructures de la corporació provincial dona continuïtat als treballs ja realitzats en la CV-4501 (carretera de la Vega) entre la CV-455 i San Antonio, per a dur a terme la millora de la plataforma de la via en tota la seua longitud.

L’actuació, que es va iniciar dilluns 6 de juny, ha sigut adjudicada per més d’un milió d’euros (1.027.345), i un termini d’execució estimat de quatre mesos. Els treballs consistixen en ampliar a sis metres la plataforma en algunes zones, així com la repavimentació i regularització de peralts en corbes. Les obres també inclouen la millora de la senyalització, abalisament i defenses.

L’actuació, que se situa als termes municipals de Requena i Utiel, en un tram de 7,49 quilòmetres, millorarà la seguretat i el drenatge d’una plataforma inferior a sis metres i amb ferm deteriorat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*