Alboraig, Bunyol, Xest, Godelleta, Turís i Iàtova no compten, fins al moment, amb casos de coronavirus

Post també disponible en: Castellano

Tal com han confirmat les primeres autoritats d’Alborache, Bunyol, Xest, Godelleta i Torís a tucomarca.com, de moment no es compta amb cap cas declarat d’coronavirus en cap d’aquests municipis. Les alcaldesses d’Alborache i Bunyol, Paqui Collado i Jonquera Carrascosa, respectivament, han recalcat que els centres de salut no han comunicat cap cas, “una altra cosa és que alguna persona hagi pogut trucar per telèfon, però el que són casos en els centres no s’ha regristrado cap fins al moment “. En similars termes s’ha pronunciat l’alcaldessa de Godelleta i l’alcalde de Turís, Silvia López i Eugenio Fortaña, els qui comparteixen el Centre de Salut de Turís-Godelleta i des del qual no els han notificat, de moment, cap cas. També l’Ajuntament de Xest, des del seu Comissió d’Emergència i el mateix alcalde, José Morell, han assegurat que, de moment, tampoc es compta amb cap cas confirmat de la malaltia; a l’igual que ha manifestat l’alcalde de Yátova, Miguel Tórtola, qui també ha assegurat la no existència de cap cas al municipi.

Des de tots els ajuntaments consultats han insistit a recalcar que qualsevol possible afectat valori la urgència, evitant tràmits innecessaris., Encara que tots els ajuntaments estan atenent telefònica i telemàticament als veïns i veïnes.

Respecte a la possibilitat de tenir algun dels símptomes, en qualsevol cas, abans d’acudir a l’hospital truquin als telèfon 900 300 555. Es demana encaridament a la població que sigui responsable i seguiu les instruccions dels organismes sanitaris, relatives a la higiene personal, familiar i domèstica, així com als comportaments socials i el confinament, per evitar la propagació de virus, han afegit des dels consistoris, que també aconsellen a la població que per buscar informació veraç s’adrecin sempre a organismes oficials o als mitjans de comunicació. Ja que l’eficàcia d’aquestes mesures necessita la responsabilitat de tots els ciutadans. Es reiteren les recomanacions higièniques realitzades fins ara.

Tots els Ajuntaments demanes la col·laboració i conscienciació ciutadana per mantenir la contenció i no circular per les vies públiques, excepte en els supòsits que estableix el Reial decret llei, per evitar la propagació de virus. Les multes per incomplir les restriccions de l’estat d’alarma oscil·len de 100 a 600.000 euros i fins i tot poden derivar en infraccions penals.

tucomarca.com, informació contínua

A més de l’monogràfic que aquesta setmana es pot trobar a l’edició en paper de tucomarca.com (disponible a partir d’aquest dimecres a causa de l’avançament en el seu dia habitual per la festivitat de Sant Josep d’aquest dijous), també poden estar informats amb les notícies d’última hora a través de la nostra edició digital i les xarxes socials en què tucomarca.com es troba present, i des d’on tot l’equip de professionals intentarem portar- tota la informació sobre aquesta crisi.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*