La Regidoria de Servicis Socials de l’Ajuntament de Bunyol coordina esforços en l’atenció a dependents per la crisi del coronavirus

Post també disponible en: Castellano

Carles Xerri, regidor de Benestar Social del Consistori buñolense recorda que els servicis que reben estes persones, ja siga el SAD, Menjar a Casa o bé la teleassistència, es continuen desenrotllant amb normalitat i encara hui més que mai donada les actuals circumstàncies

Carles Xerri, regidor de Benestar Social de l’Ajuntament de Bunyol, comunica que davant l’actual crisi sanitària derivada de l’COVID-19 i davant les possibles necessitats dels col·lectius més vulnerables com poden ser persones grans dependents i altres, des dels Serveis Socials municipals, ” hem recopilat totes les dades de persones que puguin ser susceptibles de necessitar algun tipus d’ajuda derivada d’aquesta situació per així, poder actuar des dels recursos de què disposem com són el SAD (Servei d’ajuda a domicili), programa Menjar a Casa, programa de Teleassistència i d’altres que poguéssim utilitzar en benefici d’aquestes persones “.

Tant des de la regidoria de Benestar Social com des de l’equip base de serveis socials juntament amb el servei de dependència i les auxiliars i coordinadora de l’servei a domicili, confirma el responsable de l’àrea de Serveis Socials: “estem treballant de forma coordinada per, davant de qualsevol incidència o necessitat, sigui traslladada als serveis socials per solucionar-ho “.

Des de la regidoria a més, transmet l’edil de el ram: “volem informar que en l’actualitat l’Ajuntament de Bunyol compta amb els serveis necessaris d’atenció a persones dependents, el que fa possible que totes les persones que es troben en aquest tipus de situació estiguin ateses “.

Continua: “Volem dir també que els serveis que reben aquestes persones ja sigui bé el SAD, Menjar a Casa o bé la teleassistència se segueixen desenvolupant la seva activitat amb normalitat i encara avui més que mai donada les actuals circumstàncies, de manera que aquestes persones segueixen rebent aquests serveis de forma ordinària. A més, des dels Serveis Socials s’estan realitzant trucades als usuaris d’aquests serveis per avaluar si necessiten algun recurs extraordinari o per avaluar la situació “.

Per tot això, vol traslladar a la ciutadania: “Estem atents a qualsevol eventualitat que pogués sorgir al llarg d’aquestes setmanes per a això la regidoria i tot el personal estem preparats per poder atendre les diferents situacions que puguin anar sorgint. A la banda de qui més ho necessita. Les persones primer. No obstant això a tot l’anterior i en cas de tenir coneixement de persones que puguin necessitar d’aquests serveis i des de l’Ajuntament no tinguem coneixement, si us plau trucar a el telèfon: 96 250 30 85 “.

Gràcies per la vostra col·laboració.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*