La Diputada d’Igualtat Isabel García ha presentat a Bunyol el projecte de la Diputació i FEVECTA “Juntes millor”

Post també disponible en: Castellano

L’àrea d’Igualtat de la Diputació de València i la Federació Valenciana d’Empreses Cooperativa de Treball Associat (FEVECTA) han presentat aquest passat dimecres a la sala El Mercat el projecte “Juntes millor”.

Aquest acte ha sigut impulsat per la Diputada d’Igualtat, Isabel Garcia, qui acompanyada per Pepe Alborch de FEVECTA i l’alcaldessa de Buñol, Juncal Carrascosa, van iniciar aquest periple de presentacions a Buñol per a continuar a les comarques de l’interior de la província de València.

Posteriorment a la presentació del projecte, Pepe Alborch de FEVECTA va donar una xarrada informativa sobre autoocupació, cooperativisme i emprenedoria en cures a majors i dependents liderades per dones.

Juncal Carrascosa anima a les dones del municipi al fet que consideren aquesta opció laboral “aquest projecte consisteix a facilitar a dones que estiguen animades a rebre formació per a crear les seues pròpies cooperatives o autoocupació en matèria de cures i atenció a les persones majors i dependents, amb el suport de Diputació de València i el de FEVECTA”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*