L’Ajuntament de Bunyol desinfecta i neteja dues vegades a el dia els carrers del municipi com a prevenció contra el coronavirus

Post també disponible en: Castellano

El regidor de Serveis Municipals de l’Ajuntament de Bunyol, Rafael Pérez, ha assegurat que els operaris municipals «van començar ahir a desinfectar i a netejar els carrers de la localitat», uns treballs que es «van a realitzar com a mesura de precaució».

Rafa Pérez ha ressaltat que aquests treballs es van a fer «dues vegades a el dia, tant al matí com a la tarda. Es centraran en les entrades dels comerços i domicilis i també van a servir per netejar en profunditat tots els carrers de la localitat ».

El regidor de Serveis ha insistit que amb aquestes tasques «la regidoria pretén prendre mesures de prevenció perquè els veïns i veïnes puguin estar encara més segurs davant la situació en què ens trobem». No obstant això, Rafael Pérez ha incidit en les mesures de precaució, «ja que els ciutadans han de quedar-se a casa fins que passi l’estat d’alarma i només poden sortir per comprar l’estrictament necessari».

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*