Alboraig celebra amb gran èxit la Gala lírica en homenatge a José María Cervera Collado 

Post també disponible en: Castellano

Alboraig va albergar, el dissabte, una brillant i emotiva Gala lírica en homenatge a José María Cervera Collado. Una vetlada musical que va tindre lloc a l’Auditori Municipal i que va ser tot un èxit gràcies a la magnífica actuació de la soprano Montserrat Martí Caballé, del tenor Javier Palacios i de l’Orquestra Filharmònica Fundació Ciutat de Requena, que va estar dirigida per Francisco Melero, així com per la gran assistència de públic. 
Una gala que va estar plena de sentiment i emoció tant per les grans veus dels intèrprets com per les anècdotes que van contar aquells que van conéixer al mestre Cervera Collado.
Des de l’Ajuntament que dirigeix Paqui Collado han agraït la presència en l’homenatge de la neboda del mestre, María Dolores Bañuls, que va ser l’encarregada de presentar l’acte, dels seus familiars entre els quals es trobaven la seua esposa, germana i nebots i nebodes, així com de les diferents autoritats de les Corts Valencianes i de la Diputació de València. Un agraïment que s’estén a la gent d’Alboraig que va respondre massivament a aquesta cita cultural.
Des de la Regidoria de Cultura, el seu responsable Vicent Darder ha mostrat la seua satisfacció per haver pogut portar avant aquesta gran gala lírica i ha manifestat el compromís del govern municipal amb la cultura de qualitat en el municipi.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*