Les Festes de la Verge dels Dolores posen fi a les festes de l’estiu a Bunyol

Post també disponible en: Castellano

Las Ventas de Bunyol recuperen amb total normalitat les Festes que homenatgen la seua patrona, la Verge dels Dolores. Unes festes molt desitjades per venteres i venters que s’han celebrat aquest passat cap de setmana després de dos anys de llarga espera.

Encara que els actes religiosos han sigut els principals, també han compartit temps amb els d’oci, com ara l’especial xiquets Festa de l’Espuma amb tobogan aquàtic del matí de dissabte, o la chocolatá de la vesprada en la plaça de Las Ventas i l’eucaristia en la parròquia de la Verge dels Dolores.

Ja a la nit com cada any s’ha celebrat el Sopar de Germanor, en el Col·legi Parroquial Sagrada Família amb un concert al seu pati. 

El diumenge, dia gran de la festa va començar amb la cercavila des del Col·legi Parroquial Sagrada Família cap a la Parròquia, amb les Clavaries, Confrares d’honor, Mises i Reines i Autoritats. 

Després d’aquesta cercavila s’ha celebrat l’eucaristia en hHonor a nostra la patrona, presidida per l’Excm. i Rvdmo. Sr. Sr. Arturo Pablo Ros Murgadas, Bisbe Auxiliar de València.

Els actes festius van continuar amb una Mascletà en la plaça de Las Ventas i un menjar de fraternitat.

Ja a la vesprada i per a tancar el periple festiu se celebrarà la tradicional Processó amb la presència de Clavàries i Confrares d’Honor, Mises, Reines i autoritats locals per a finalitzar amb el Castell de focs artificials.

Fotos: Jesús Sanz.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*