La Mancomunitat Foia de Bunyol-Xiva estrena marca turística amb un logotip que conjumina i identifica les tres comarques que la integren

Post també disponible en: Castellano

L’objectiu que s’ha perseguit sempre des de l’entitat ha sigut anteposar el criteri supramunicipal per damunt dels localismes
Per a definir la identitat corporativa s’ha comptat amb l’aportació dels 12 ajuntaments que conformen la mancomunitat

La Mancomunitat Foia de Buñol-Chiva, en el marc del Pla de Governança i Dinamització Turística, ha estrenat una nova imatge de marca en la qual s’ha buscat unir als dotze municipis que integren l’entitat: Alborache, Buñol, Cheste, Chiva, Dos Aguas, Godelleta, Macastre, Millares, Siete Aguas, Turís, Yátova i Cortes de Pallás amb l’objectiu d’unir esforços i dissenyar estratègies comunes.
Per a definir la fi perseguida s’ha comptat amb la participació dels representants municipals de tots els ajuntaments, que van coincidir en la importància, donada la complexitat territorial de la zona, de “donar una mirada supramunicipal per damunt del local, destacant les virtuts i característiques de tots, anteposant el tots i el nosaltres al jo”.
Finalment s’ha aconseguit plasmar en un logotip totes aquestes premisses traslladades per la mancomunitat de la força de les tres regions que la integren, La Ribera, la Vall de Cofrentes i La Foia.
D’aquesta manera, s’ha dissenyat una imatge que unifica l’ampli i variat territori de la Mancomunitat Foia de Buñol-Chiva “representant els valors propis de cada municipi però destacant les característiques comunes. Una marca que expressa el que ens caracteritza i el que ens uneix: paisatge, naturalesa, cultura, gastronomia, interior, muntanya i proximitat”.
Com a nexe comú s’ha establit la pròpia geografia, ocupant les tres regions concretes separades per una cadena muntanyenca, que les separa i les uneix en una certa manera. Així, s’han representat les tres zones, cadascuna amb un color identificatiu i que representen els pilars bàsics: música, naturalesa i gastronomia. El blau que fa al·lusió a la història, la tradició i la cultura, el taronja a la gastronomia i el verd que evoca la naturalesa i el paisatge.
Finalment, s’ha incorporat una lletra “M” que fa referència a la Mancomunitat i a la Muntanya, i que fa d’element vertebrador, amb la nomenclatura La Foia, la descripció “Mancomunitat Foia de Buñol-Chiva” i el lema #CercaDeTi.
El president de la Mancomunitat i alcalde de Yátova, Miguel Esteban Tórtola, s’ha mostrat molt satisfet amb el resultat “perquè portem molts anys treballant en això i crec que s’ha plasmat molt bé. És una comarca molt extensa i amb municipis diferents però també amb moltes característiques que ens identifiquen com la música, la gastronomia i sobretot la naturalesa. La imatge ha agradat a tots perquè s’ha reflectit molt bé tots aquests elements, posant en valor tot allò que ens uneix”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*