La regidoria de comerç de Xest impulsa la compra de material escolar en establiments locals

Post també disponible en: Castellano

Cheste, dimarts 24 d’agost de 2021. Aquesta setmana arranca la iniciativa “Compra a Cheste per la tornada al col·le”, impulsada des de la regidoria de Comerç per a fomentar les compres en establiments locals, en el marc de la campanya “Compra a Cheste, compra a casa”.

“Pròximament comença el curs i les famílies ja comencen a comprar llibres, material escolar, roba o tecnologia, per la qual cosa, en col·laboració amb els comerços de Cheste que venen o presten serveis relacionats amb aquesta temàtica, hem posat en marxa una acció comercial que premia comprar al nostre poble”, explica la regidora de Comerç, Brenda Jiménez.

Fins al 20 de setembre, les persones que realitzen les seues compres en els establiments locals adherits a la campanya participaran en el sorteig de 7 premis de 100 euros per a gastar en comerços del municipi. “Una vegada realitzat el sorteig, que tindrà lloc el 21 de setembre, enviarem a les persones guanyadores un llistat amb els establiments participants i amb les instruccions de com canviar el premi”, explica la regidora.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*