El PRyA sol·licita la poda dels arbres del jardí situat enfront de la caserna de la Guàrdia Civil de Requena per perill de caiguda

Post també disponible en: Castellano

Mitjançant un comunicat el PRyA fa una petició al Govern Municipal de Requena:

“Des del Partit de Requena i Llogarets sol·licitem, a petició dels veïns de la zona, la poda de les branques seques dels arbres situats al jardí que hi ha enfront de la Caserna de la Guàrdia Civil per perill de caiguda a causa de la seua mal estat i per representar un risc per a persones i vehicles. 

Aquests arbres, de gran grandària tots ells, porten anys sense rebre una poda per a sanejar-los pel que l’acumulació de branques seques en les seues copes és més que preocupant. 

Aquest jardí presenta un estat lamentable de la seua vegetació a causa de la falta de reposició de plantes des de fa anys. Això fa que tinga aparença d’envelliment una de les artèries més transitades de Requena, ja que és una de les vies principals d’accés a la ciutat. 

A més, la falta de pintura en la part posterior a causa de la deixadesa del Govern Municipal, fa que presente un aspecte visiblement descurat. 

Des del Partit de Requena i Llogarets volem transmetre que ja és més que preocupant l’estat de totes les infraestructures municipals per la falta de manteniment a la qual ens té sotmesos el govern socialista de Requena. 

Des de la nostra formació ja advertim que havien d’augmentar les partides destinades al manteniment municipal en els Pressupostos Municipals de 2021 per a evitar la degradació del nostre municipi, una cosa en la qual no se’ns va fer cas, i pel que votem en contra.

Des del Partit de Requena i Llogarets no entenem com el govern socialista de Mario Sánchez pot fer gala de tindre superàvit en els comptes de l’Ajuntament i alhora permetre que es degrade el municipi per la falta d’inversió en personal i material per a la seua millora. 

Des de la nostra formació considerem que, des del govern de PSOE i Podemos s’ha d’invertir amb urgència diners del superàvit per a remeiar aquesta lamentable situació com més prompte millor”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*