Alboraig presenta la campanya “Descansar, Degustar i Descubrir” per a promocionar el sector turístic local

Una imagen de la casa consistorial de Alborache.
Una imagen de la casa consistorial de Alborache.

Post també disponible en: Castellano

Esta campanya s’emmarca en el projecte Circuits 2D i 3D, per a atraure visitants i turistes i que coneguen l’oferta de comerços, restaurants i allotjaments.

L’Ajuntament planteja esta acció de promoció turística com una forma de suport a la reactivació de l’economia local, oferint experiències turístiques compatibles amb la superació dels efectes negatius produïts per la crisi sanitària.

L’Ajuntament d’Alborache llança la campanya “Descansar, Degustar i Descobrir”, una proposta que vincula el teixit empresarial i comercial local amb l’atracció turística, amb l’objectiu de dinamitzar l’economia del municipi després de la crisi provocada pel COVID-19.

De manera conjunta amb l’empresariat local, l’Ajuntament ha creat dos tipus de circuits turístics per atraure visitants i turistes els propers mesos, i perquè coneguin l’oferta de restauració i hostaleria i el ric patrimoni natural de la zona.

Aquesta campanya s’ha dissenyat pels propis interessats / des seguint una metodologia de participació ciutadana amb la consigna “Jo participe en el turisme d’Alborache”, i en col·laboració amb la Diputació de València.

Els circuits disponibles són els següents:

CIRCUIT 2D “Degustar i Descobrir”. Circuit d’aventura fluvial.

Paquet d’un dia de durada dels diumenges 23 d’agost, 20 de setembre i 4 d’octubre.

Aquest circuit inclou mostres i degustacions gratuïtes de productes típics en comerços locals, visita guiada amb activitats d’esbarjo a la ruta fluvial dels Molins i invitació de tapes típiques en un dels restaurants del municipi per als que es queden a dinar.

CIRCUIT 3D “Descansar, Degustar i Descobrir”. Circuit nocturn d’aventura fluvial.

Paquet de dos dies de durada els caps de setmana de el 8 i 9 d’agost i 4 i 5 de setembre.

Aquest circuit inclou la pernoctació en cases i apartaments rurals, a més de les degustacions gratuïtes de mostres de productes típics en comerços locals i la invitació a tapes típiques en els locals en què es queden a dinar, i una visita guiada amb activitats nocturnes a la ruta fluvial dels Molins.

Per reforçar l’atracció de visitants s’ha afegit un autobús gratuït amb sortida i arribada a València. Per a aquest servei cal reservar prèviament al correu electrònic info@jovisabus.com i els circuits es promocionaran a través de grups amants del senderisme i activitats participatives d’oc.i

L’Ajuntament cofinança una part de el cost de les activitats d’aquest projecte en col·laboració amb el Patronat de Turisme de la Diputació de València.

L’alcaldessa d’Alborache, Paqui Collado, ha destacat “la importància d’implicar el teixit empresarial local en projectes de dinamització turística com aquest, sobretot després dels mesos d’incertesa que hem passat. Seguirem treballant perquè Alborache siga, cada vegada més, una destinació rural atractiu i amb una oferta variada, amb propostes per a totes les edats “.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*