Podemos Bunyol es posiciona a favor de les energies alternatives “però no a costa d’una deterioració ambiental”

Post també disponible en: Castellano

El grup de Podemos Bunyol ha portat a ple “dues mocions molt importants aquest passat dilluns: una que tractava sobre la instal·lació de plantes de generació d’energies fotovoltaiques, que després del que estem veient del que es pretén instal·lar en la serra de Chiva, ens ha posat a tots en guàrdia, sobre la seua magnitud i impacte en l’entorn i el medi ambient”, tal com han informat des de la formació.

“Coneixedors per l’interés d’una empresa a fer un altre macroparc, encara que més xicotet en *Farrajón, la nostra posició enfront d’això és molt clara, sí a les energies alternatives, però no de qualsevol forma i a costa d’una deterioració ambiental o patrimonial. La nostra aposta va encaminada cap a un altre model d’instal·lacions més reduïdes de grandària, com es proposa en la nostra moció o les teulades solars”.

“L’altra moció que presentem és la que afecta un dret constitucional, com el dret a l’habitatge. Aquesta moció naix després de reunions mantingudes amb totes les plataformes del país valencià, aprofitant la tramitació en el Congrés de la Nova Llei de l’Habitatge. La confecció d’aquesta moció, que s’ha creat per a presentar conjuntament en tots els Municipis, i té com a finalitat, fer arribar l’opinió de les entitats afectades en aqueix procés de creació de la nova llei. Les dues mocions van tirar avant sense cap vot en contra del plenari”, han finalitzat des de Podemos Bunyol.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*