L’agenda cultural de Xest reserva per a maig i juny actuacions de música a l’aire lliure

Post també disponible en: Castellano

El pròxim 2 de maig comença el cicle cultural Música a la primavera amb l’actuació de les agrupacions Quintet Mestral i Camerata La Lira

Cheste inicia nou trimestre cultural amb actuacions a l’aire lliure emmarcades en els cicles “Música a la primavera” i “Serenates d’estiu”. La programació, ja disponible en la secció d’agenda de la pàgina de Facebook municipal i en l’App Bandos.es, s’obri diumenge que ve, 2 de maig, amb l’actuació de les agrupacions Quintet Mestral i Camerata La Lira, a les 19.30 en la plaça de l’Ermita. 

“Com cada any Música a la primavera portarà a Cheste actuacions musicals de diferents gèneres i estils. Si el temps ho permet es realitzaran sempre a l’aire lliure en les places II República, Doctor Cajal i de l’Ermita i al Parc de la Lomiquia”, ha anunciat la regidora, Mª Ángeles Llorente.

A la fi de juny començaran les tradicionals serenates d’estiu, amb un programa de cinc actuacions de banda, orquestra i cor que finalitzaran amb un homenatge a l’Associació Musical La Lira, el 31 de juliol.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*