La Mancomunitat de l’Interior Terra del Vi posa en marxa el nou Projecte Experimental d’Ocupació ADAPT@+T 21

a Mancomunidad del Interior celebra su primer foro de empleo en la comarca con más de 700 asistentes y 11 empresas de la zona.
El Equipo Específico de Intervención en la Infancia y la Adolescencia ofrece dos talleres gratuitos dirigidos a familias

Post també disponible en: Castellano

Dins de les actuacions que s’estan duent a terme des de l’Acord Territorial per l’Ocupació, impulsat des de la MITV i els municipis de la zona per a contribuir al desenvolupament sostenible de la comarca

El Servei Valencià d’Ocupació i Formació (LABORA) ha aprovat el finançament del Projecte Experimental d’Ocupació ADAPT@+T 21, dins del pla AVALEM TERRITORI. El nou projecte és fruit de les actuacions que s’estan duent a terme per a contribuir al desenvolupament sostenible de la comarca en el marc de l’Acord Territorial per l’Ocupació, impulsat des de la MITV al costat dels municipis de Camporrobles, Chera, Caudete de las Fuentes, Fuenterrobles, Requena, Sinarcas, Utiel, Venta del Moro i Villargordo del Cabriel.
ADAPT@+T 21 pretén continuar amb el desenvolupament de l’enfortiment empresarial i el reforç de l’ocupabilitat a la comarca. Així, es contempla la continuïtat de projectes emblemàtics de l’anterior edició com la xarxa col·laborativa per a l’emprenedoria BOVAL HUB i la segona edició del Curs de Guies Acompanyants Terra Boval. 
El nou projecte experimental d’ocupació té com a objectiu principal la cerca d’oportunitats i fortaleses de la comarca per a potenciar la resiliència empresarial enfront dels reptes globals del territori: el social i demogràfic, d’una banda, i el canvi de model econòmic per un altre. Així, el projecte articula les seues actuacions tenint en compte tres eixos: la territorialitat, l’empresa i l’ocupació, desenvolupant les seues línies d’actuació en el marc dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030. 
El treball decent i el creixement econòmic (ODS 8) és l’objectiu central del projecte, fomentant l’ocupació en sectors i àrees que protegisquen i desenvolupen els nostres recursos naturals i la nostra tradició vitivinícola, tenint comportaments respectuosos amb aquests recursos (ODS 15) i afavorint la creació d’una comunitat sostenible (ODS 11) sobre la base de la integració de l’educació i formació dels diferents públics (ODS 4). D’altra banda, el projecte pretén treballar la integració de la innovació, les infraestructures i indústria (ODS 9) de la zona per a impulsar el desenvolupament d’indústries i empreses socialment responsables i, finalment, afavorir la creació d’aliances entre empreses i institucions per a completar la cadena de valor dels sectors i serveis presents en el territori (ODS 17).
Més informació sobre els objectius i eixos d’actuació de ADAPT@+T 21 ací.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*