Paqui Collado: “El portaveu del PP d’Alboraig mentix, no sabem si per desconeixement o per roïna fe”

Una imagen de la casa consistorial de Alborache.
Una imagen de la casa consistorial de Alborache.

Post també disponible en: Castellano

L’Agrupació Socialista d’Alboraig respon al vídeo publicat pel portaveu de el Partit Popular de la localitat, en què s’acusa l’Ajuntament d’incórrer en irregularitats en la preparació i desenvolupament de el ple ordinari de juliol i en l’execució pressupostària de 2019.

L’alcaldessa d’Alborache, Paqui Collado ha denunciat públicament “la campanya d’atacs i desprestigi de el Partit Popular, amb la qual queda en evidència la seva ineficiència i la seua desvergonyiment. El portaveu de el Partit Popular d’Alboraig menteix al vídeo, bé per desconeixement, o per simple mala fe, i no podem seguir callant davant declaracions que tergiversen la realitat. Tots els membres de la Corporació Municipal han rebut les convocatòries i han tingut la documentació a la seva disposició a Secretaria en els terminis estipulats per la llei. Els regidors de l’PP han tingut una setmana, com tots els altres, per a consultar la documentació i preparar el ple, si no ho han fet, és la seva responsabilitat, no de l’Ajuntament.”

“Pel que fa a la gravació i o retransmissió de ple, encara que són públics i no es pot limitar l’accés, la jurisprudència ja s’ha pronunciat a l’respecte, i s’ha de notificar a la presidència i secretaria l’enregistrament, i el PP no ho va fer. No obstant això, la transparència està garantida ja que, com hauria de saber el Partit Popular, les actes són públiques, de manera que es garanteix que els veïns i veïnes poden conèixer el que ha succeït en qualsevol sessió plenària”.

“Paradoxalment, que hàgim complert amb la normativa, demanant que deixessin de retransmetre el ple sense permís, permet que el portaveu de l’PP s’aprofiti de la situació, tergiversi els fets i difongui mentides, amb l’únic objectiu de desinformar a la ciutadania i perjudicar a l’equip de govern”, explica Paqui Collado.

L’equip de govern es pronuncia també sobre el paper de l’PP a les protestes pel tancament temporal de centre auxiliar. “És profundament irresponsable provocar trobades de moltes persones, escalfant els ànims amb un tema tan delicat com és la salut, quan estem treballant intensament per millorar el servei tot el possible, com ja vam demostrar la setmana passada aconseguint que hagués servei d’infermeria durant unes hores . Sembla que el PP no vol entendre el risc que suposa obrir el centre de salut com si res haguera passat, quan tenim la certesa que pot convertir-se en un focus de contagi fàcilment”.

“Finalment, la invitació que realitza el portaveu de l’PP per acudir a la manifestació per l’obertura de centre de salut auxiliar, és una basta manipulació com les que ha realitzant durant tota la crisi sanitària de la qual, per cert, ha estat molt absent”.

Per l’Agrupació Socialista d’Alboraig, “ara és el moment de posar en marxa i recuperar progressivament la funcionalitat de centre auxiliar, observant l’evolució de la pandèmia. L’alcaldessa ha estat treballant intensament en recuperar aquesta funcionalitat per a la ciutadania d’Alborache, com corrobora el conveni subscrit el passat dia 30 de juliol amb la gerència de l’hospital de Manises”.

Sobre aquesta qüestió, l’alcaldessa remarca que segueix en contacte diari amb la Conselleria de Sanitat per a aconseguir que es reforci l’atenció telefònica i l’atenció domiciliària. “El nostre objectiu és que els veïns i veïnes d’Alborache tinguin l’atenció sanitària que necessiten, i per això estem treballant.”

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*