La Guàrdia Civil deté una dona per apropiar-se de més de 3.600 euros d’una persona d’edat avançada a Llíria

Post també disponible en: Castellano

En el marc de l’operació “ESCAVIA”, s’ha procedit a la detenció d’esta persona per la seua presumpta implicació en els delictes d’estafa i furt

Esta persona treballava com a empleada en una Residència de Majors de la localitat de Lliría utilitzant la vulnerabilitat de la víctima

La Guàrdia Civil de Llíria ha desenvolupat l’operació “Escavia”, procedint a la detenció d’una dona pels delictes d’estafa i furt, per un import de més de 3.600 euros a una persona d’edat avança.

Per components de l’Àrea d’Investigació del Lloc Principal de Llíria (V) a principis de l’juliol s’inicia una investigació per un delicte de furt i un altre d’estafa mitjançant l’ús de targeta bancària, arran de la denúncia presentada pel familiar d’una interna de el Centre Residencial de Majors d’aquesta localitat.

Els familiars es van adonar que en el compte corrent de la resident li havien realitzat un total de 6 moviments en diferents localitats (quatre extractes en caixer automàtic i 2 compres en establiments) per un import de prop de 3.600 euros, el que els va alertar ja que el familiar intern a la residència i no utilitza la targeta.

Les sospites sobre l’autoria se centren des de primer moment en algú proper a l’entorn de la perjudicada resident de el centre.

La detinguda, emprada amb gran antiguitat en la residència, exercia tasques de neteja i bugaderia, a causa de el seu lloc tenia accessos a totes les habitacions dels residents, valent-se d’això en el fet investigat per la sostracció de la cartera de la bossa de la perjudicada.

El 23 de juliol s’aconseguix la detenció d’una dona de 46 anys de nacionalitat espanyola per un delicte d’estafa i un altre de furt com a suposada autora dels delictes. Per part de la Residència ha hagut una magnífica col·laboració per aclarir els fets esdevinguts.

Les diligències han estat lliurades al jutjat de 1r Instància i Instrucció nº 3 de Lliría.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*