El Club d’Atletisme Correores de Bunyol ajorna la segona quedada nocturna que estava prevista per dijous que ve

Post també disponible en: Castellano

Esta activitat esportiva formava part del conjunt d’activitats centrades en la localitat del 3 al 23 d’agost, organitzades per la regidoria d’Esports de Bunyol

El Club Atletisme Correores de Bunyol va anunciar ahir l’ajornament de la II Quedada Nocturna que estava prevista pel proper dijous 20 amb motiu de les activitats esportives que s’estan realitzant en el municipi de el 3 a l’23 d’agost, i que tractaven de suplir la setmana esportiva de la Fira i Festes.

Tot i que s’anaven a seguir tots els protocols de l’Covid-19 l’organització de la II Quedada Nocturna C.A. Correores prevista pel proper dijous 20 a les 22h ha decidit ajornar-la finalment. Aquesta decisió ha estat consensuada i avalada pel regidor d’Esports de l’consistori buñolense, Manuel Sierra, qui ha volgut agrair l’esforç dels Correores de Bunyol en la posada en marxa d’activitats esportives a la població i esperen que aquest ajornament servisca perquè quan es dugue a terme l’activitat puga aglutinar més gent.

El president d’aquest club esportiu, Laguna Martínez, ha confirmat que a causa de l’actual situació incòmoda que s’està vivint amb motiu de la pandèmia volien garantir que aquesta activitat, “que ha de ser lúdica, Puga ser gaudida àmpliament pels assistents, així que millor realitzar-la quan tot estiga més tranquil i es puga fer el recorregut de 8 quilòmetres que teníem previst pels bells paratges de la localitat”.

Martínez ha apel·lat a la responsabilitat individual i el sentit comú de tots els veïns de Bunyol per al compliment de les normes sanitàries imposades pel Covid-19. “Podem practicar esport, però sempre seguint les mesures de distància i d’higiene establertes”.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*