Alboraig rep 360.835 euros del Pla d’Inversions de la Diputació de València

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament adequarà de manera mediambiental i de mobilitat urbana sostenible l’avinguda de València i l’accés al pavelló del poliesportiu

L’Ajuntament d’Alboraig rebrà un total de 360.835,46 euros del Pla d’Inversions de la Diputació de València per al període 2022-23. Una inversió amb la qual el consistori “millorarà les infraestructures municipals i la qualitat de vida de la ciutadania”, com ha afirmat l’alcaldessa, Paqui Collado.
En concret, i quant a l’import de diners que arribarà de l’ens provincial, l’Ajuntament té previst millorar i adequar de manera mediambiental i de mobilitat urbana sostenible l’avinguda de València. Així mateix, es crearà un espai intergeneracional en la trama urbana de Torre Alboraig i, finalment, es millorarà l’accessibilitat i mobilitat en l’accés al pavelló poliesportiu.
Per a l’alcaldessa, aquest Pla d’Inversions demostra el compromís municipalista de la Diputació, així com la importància dels projectes presentats per part d’Alboraig, ja que “donen respostes a diferents necessitats del municipi i que de ben segur suposaran un impuls en les instal·lacions i infraestructures municipals que revertiran en la millora de la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*