Alboraig tindrà servei d’infermeria en el Centre Auxiliar 2 dies a la setmana

Post també disponible en: Castellano

La reactivació d’este servici és fruit de la negociació entre l’Ajuntament i la Direcció del Departament de Salut de Manises

El servici d’infermeria estarà obert els dimarts i dijous de 8:00 a 11:00 hores i és imprescindible sol·licitar cita prèvia

L’Ajuntament d’Alborache ha arribat a un acord amb la Direcció de Departament de Salut de Manises per reactivar una consulta única i exclusivament d’infermeria en el Centre Auxiliar 2 dies de la setmana, sempre que els pacients siguen no-respiratoris i / o sospitosos de COVID-19.

Aquest servei, que atendrà únicament necessitats d’infermeria (control de sintron i de sucre, extracció de sang, cures, etc.) estarà obert els dimarts i els dijous de 8:00 a 11:00 hores, i s’haurà d’acudir amb cita prèvia, contactant amb el centre per via telefònica o mitjançant l’enllaç directe de la pàgina web www.hospitalmanises.es. L’atenció mèdica seguirà prestant-via telefònica en primera instància, com en l’actualitat.

A causa de les condicions de l’edifici, i per garantir la seguretat tant de personal sanitari i administratiu de centre com dels pacients, només podrà entrar la persona que haga de ser atesa.

L’Ajuntament assumix la posada en marxa de les mesures de seguretat idònies i suficients perquè la feina dels professionals de el centre no es vega pertorbat i augmentarà la freqüència i intensitat de la neteja i desinfecció de el centre i la ventilació diària, que realitzaran els serveis municipals de neteja.

La Direcció de Departament de Salut de Manises avaluarà periòdicament el compliment d’assistència amb cita prèvia i de les mesures de seguretat per part de la població, per decidir sobre la continuïtat de l’obertura de centre auxiliar, per tal de garantir que el treball de els professionals sanitaris pugui desenvolupar-se de manera segura.

L’alcaldessa d’Alborache, Paqui Collado, ha destacat “l’esforç que ha realitzat aquest Ajuntament per aconseguir arribar a un acord amb la Direcció de Departament de Salut de Manises per reactivar el servei d’infermeria. Els veïns i veïnes han de ser responsables i seguir les indicacions, sol·licitant cita prèvia abans d’acudir a centre per complir amb totes les mesures de seguretat i contribuir així a prevenir l’expansió de l’epidèmia “.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*