Alumnat i professorat de l’IES Turís i de l’IES 1 de Requena han participat en el viatge de memòria històrica a Berlín i Cracòvia

Post també disponible en: Castellano

Alumnat i professorat de l’IES Turís i de l’IES 1 de Requena han participat en el viatge de memòria històrica de Berlín-Cracòvia del 27 de març al 3 d’abril. A Berlín, es va visitar la topografia del terror nazi, els memorials que commemoren a les seues víctimes i el terrible resultat del Muro que dividia la ciutat. En la berlinesa Wansee es va apreciar la terrible planificació de l’holocaust jueu. 

El viatge ha continuat fins a Cracòvia (Polònia) on es va estudiar el període de l’ocupació nazi i la massacre de la seua comunitat jueva, i on també es va visitar el gueto jueu i la coneguda fàbrica de Schindler. A Auschwitz-Birkenau es va calibrar en tot el seu horror la realitat dels camps de concentració i extermini. 

“Viatges així són necessaris per a evitar els errors del passat i conscienciar a la joventut que aquestes menyspreables conductes d’odi de l’ésser humà no poden tornar-se a repetir”, conclou Vicent Darder, professor de l’IES Turís.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*