“Amigues” es podrà veure el 22 d’octubre Al Palau de la Música de Bunyol després de ser suspesa al març pel Coronavirus

Post també disponible en: Castellano

Amigues ens parla de la història de 3 amigues, són tres actrius que van treballar juntes durant més d’una dècada i avui s’ajunten perquè una d’elles Andrea les ha convocat, el motiu de la reunió és muntar un nou espectacle, les altres dues no tenen ni ganes ni necessitat aparents de complicar-se la vida de fet ni es parlen entre ella, però Andrea aconsegueix arrencar els seus records i sense voler arribar a fer que les altres dues facen les paus.

Aquesta és una història que parla de la la passió amistat i de l’emoció de l’actuar i a través de divertits números musicals a del principi i de textos intensos després el públic riurà i s’emocionarà.

“Havíem d’haver celebrat el 8 de març amb aquest espéctaculo. No s’ha pogut realitzar davant la situació que se’ns venia a sobre. El 14 de març, ens van confinar i la realitat canvi” informa el regidor de Cultura, de l’Ajuntament de Bunyol, Juan Luis Pallás.

“Ara estem en la” nova realitat “i intentem que amb prudència, seguretat i complint les mesures que ens aconsellen i recomanen per la nostra salut, tornar a recuperar una mica de la vida social que hem perdut. Ara tornem a les classes, amb normatives, però açí estem i per celebrar-ho i perquè la cultura no es suspèn, sinó que s’ajorna “.

“Perquè la cultura és segura i per celebrar que tornem a l’Escola Popular, amb la il·lusió de reprendre les nostres vides allà on les vam deixar i que algun dia, més d’hora que tard, tot això que estem vivint ho recordem com un mal somni. Per tot això us esperem el 22 d’octubre, a les 19 h al Palau de la Música, per gaudir amb aquestes “Amigues” que un 12 de març de 2020 ia quedar confinades “finalitza l’edil de Cultura.

L’entrada és gratuïta i l’aforament limitat a 150 localitats, les alumnes i alumnes de l’EPA facilitarien l’organització si retiren l’entrada a secretaria de l’EPA.
Ajuntament de Bunyol / Escola Popular d’Adults.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*