Ana Alcover compleix el seu “somni secret” al ser proclamada Fallera Major 2024 d’Els Barris de Turís

Post també disponible en: Castellano

La comissió més veterana de la localitat valenciana celebra un emotiu acte que oficialitza la renovació del seu quadre d’honor

La Falla Els Barris de Turís va proclamar el dissabte 9 de setembre a Ana Alcover Ibañez com a Fallera Major per a l’any 2024 en un acte en el que la protagonista de la nit va agrair als seus progenitors que l’hagen ajudat a complir el “silenciós i secret somni” de ser la màxima representant de la comissió a la que pertany “amb orgull” des de ben xicoteta.
“Mon pare va ser qui va donar el pas i ma mare porta la falla en la sang”, va assenyalar en referencia a Beatriz Ibañez, membre de la Junta Directiva d’Els Barris que participa activament en l’organització de moltes de les activitats que es porten a terme. “El que més il·lusió em fa és gaudir juntes de la festa que tant ens agrada”, va apuntar Ana.
El president de la comissió, Iván Torres, fon l’encarregat de proclamar i de lliurar el pergamí commemoratiu a qui es també companya de banda i de claustre en l’escola de música del municipi valencià. Iván va definir a Ana com una “gran companya d’aventures” i una “treballadora incansable amb una vitalitat envejable” que “es guanya l’afecte” de tot el món. Al mateix temps, li va donar un consell que va estendre als nous representants infantils: “Manteniu els ulls ben oberts i sentiu la màgia a cada moment, la resta vindrà per si soles”.
Precisament, en l’acte també van estar presents els seus companys en el quadre d’honor de 2024, Andrea Sala i Sergi Serrano; així com els representants de 2023, Leonor García, Gabriela Lashayas i Àlex Infante.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*