La Guàrdia Civil procedeix contra una persona per diversos delictes de robatori amb força a la comarca de la Ribera Alta

Post també disponible en: Castellano

Dins de l’Operació “DOVAL” duta a terme per la Guàrdia Civil de Carlet, s’ha detingut a una persona com a suposat autor de diversos delictes comesos, en les localitats de Carlet, L’Alcudia, Alginet i Picassent

L’autor dels fets havia comés més de 10 delictes, entre ells robatori amb força i intimidació, robatori amb força en les coses, robatori i furt d’ús de vehicles, furt i atemptat a agent de l’autoritat

El mes de maig passat, la Guàrdia Civil de Carlet en el marc de l’Operació “Doval“, va esclarir més de 10 delictes de robatori amb força comesos en les localitats de Carlet, L’Alcudia, Alginet i Picassent. 

Després de tindre coneixement la Guàrdia Civil de Carlet, del robatori a l’interior d’un vehicle en el municipi d’Alginet. Es va comprovar que l’autor dels fets, va furtar un gat elevador que, posteriorment, va utilitzar per a forçar la reixa d’un establiment hostaler, aconseguint accedir i fer-se, amb diferents objectes.

Dies més tard, una veïna d’Alginet, denúncia que un home que coneix, ha entrat en el seu domicili i que, després d’entaular conversa amb ell, va començar a prendre objectes amb la intenció de portar-li’ls. La mata va intentar impedir la situació, per la qual cosa l’autor va decidir reduir-la, per a fugir.  

Dies després també es té coneixement, per part dels Agents, d’un altre robatori amb força a l’interior d’un vehicle en la localitat de L’Alcudia, on, el presumpte autor, es va emportar amb si una bandolera, que posteriorment va ser identificada per un dels perjudicats.

En la localitat de Picassent, també es va tindre constància de la sostracció, pel mateix autor, d’un patinet elèctric i una bicicleta de carretera valorada en 3600 euros.

Aqueix mateix dia, després de la coordinació de la Guàrdia Civil, de les diferents localitats afectades, l’autor dels fets és localitzat i detingut per agents de Picassent. En el moment de la seua detenció, no va dubtar a agredir a un dels agents, colpejant-lo en la zona abdominal i provocant-li una fractura en la costella. A més, en aquell instant, tenia en el seu poder una bicicleta elèctrica que també havia sigut sostreta.

Per tot això es va detindre a l’autor dels fets, un home de 28 anys de nacionalitat espanyola, pels delictes de robatori amb força i intimidació, robatori amb força en les coses, robatori i furt d’ús de vehicles, furt i atemptat a agent de l’autoritat. Un total de 10 delictes que han pogut ser esclarits.

Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció de Carlet i de Picassent.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*