AVA-Asaja tria als seus compromissaris de Requena i informa els agricultors sobre temes d’interés

Post també disponible en: Castellano

AVA-Asaja va celebrar a Requena la reunió de l’assemblea general de la delegació de AVA-Requena i l’agrupació del Rebollar.
En aquesta assemblea, David Romero, tècnic responsable de la sectorial del vi de l’organització agrària va oferir àmplia informació als agricultors assistents sobre assumptes de màxim interés per al sector com a reestructuració de vinyes , Política Agrícola Comunitària , plans de millora, subvencions, agricultura ecològica i primera instal·lació de joves en el sector agrari, entre altres.

Romero va dir que “no és aconsellable que els joves s’instal·len en el sector solament per percebre les subvencions”. El tècnic també va aconsellar als agricultors “disposar de la signatura electrònica i fer les seues gestions a través d’aplicacions”.

En la reunió es va procedir també a l’elecció de dos compromissaris per a assistir tant a l’assemblea general ordinària , com a l’extraordinària de l’organització agrària a celebrar enguany, així com a les diferents assemblees generals fins que es convoque un nou procés electoral. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*