Ana Alcover rep la banda somiada en la Falla Els Barris de Turís

Post també disponible en: Castellano

La comissió més veterana de Turís exalta a la seua Fallera Major per a 2024.

La Falla Els Barris de Turís va celebrar el dissabte l’exaltació d’Ana Alcover Ibañez com a Fallera Major de 2024. El Teatre Ideal de la localitat valenciana va acollir un emotiu acte en el que Leonor Garcia, màxima representant de 2023, va imposar a Ana la banda que acredita el seu nou càrrec.

“Des de ben menuda tenies gran il·lusió per representar a la teua falla. Ja ho veus, els somnis es fan realitat”, li va dir son padre en una gravació abans de pujar a l’escenari, en el que va estar acompanyada pel president de la comissió, Iván Torres.

Durant l’exaltació, precedida per un multitudinari passacarrer i conduïda per Núria Ballester, es va homenatjar a les onze falleres i fallers que enguany reben el Bunyol d’Or i Brillants amb Fulles de Llorer -la més alta distinció de Junta Central Fallera-, i es va reconéixer el treball cap a la falla de Toni Jiménez.

En el paper de mantenidora, Maria Martínez va fer una recomanació a la protagonista de la vesprada en l’inici del seu regnat: “Obri bé els ulls per a vore-ho tot i no perdre’t detall. Però sobretot, obri bé el cor, on vas a guardar cada record i bon moment que vas a viure”. Com a fi de festa, el grup de playback de la comissió va representar l’espectacle original ‘La cara B’.

Un pas més cap a les Falles, que este any es celebraran en el municipi del 4 al 7 d’abril. Este proper dissabte serà el torn dels màxims representants infantils: Andrea Sala i Sergi Serrano completen el quadre d’honor d’Els Barris per a 2024.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*