L’Ajuntament de Bunyol condiciona el brollador de Sant Lluís de la localitat

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Bunyol, a través de la brigada municipal, ha rehabilitat l’emblemàtic brollador de Sant Lluís, molt deteriorat en els últims mesos amb motiu del pas de les cabres munteses per la zona. 

“El toll de Sant Lluís torna a lluir amb tota la seua esplendor. S’ha netejat totalment, evitant que les cabres munteses tornen a les nostres zones. Erradicació de branques, eliminació d’arena, neteja total del toll i protecció i seguretat del nostre patrimoni natural. Mentre les cabres poden continuar vivint en llibertat. Per a això s’ha instal·lat una tanca perimetral damunt del toll, que dificulta que les cabres tinguen novament el seu llit i lloc de descans”, tal com han informat fonts municipals. 

També es condicionarà totalment les zones limítrofes a l’Auditori Municipal de Sant Lluís, també en mal estat pel pas d’aquests animals en els últims mesos. 

Sergio Galarza, regidor de Serveis Municipals i primer tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Bunyol, ha confirmat que aquestes actuacions “van arrancar a l’inici de l’any. Feia falta una gran previsió i organització perquè el que férem fora segur per als animals i que el nostre patrimoni natural es mantinguera bé a llarg termini, encara que per descomptat necessita d’un manteniment constant, que s’està fent però que encara continuarà. De fet ara es pintarà les baranes del toll, s’instal·laran noves llums i eliminació de plantes en mal estat per unes noves”.

Aquesta actuació està sent paral·lela al fet que la Conselleria comunique a l’Ajuntament més actuacions a seguir en la zona alta de Sant Lluís, “ja que entenem que suposen un risc molt alt per als vianants i els conductors que travessen eixa zona de la localitat per accidents que poden ocasionar. Així que li hem traslladat a la Conselleria la urgència d’actuació en aquest assumpte”, ha finalitzat el regidor Sergio Galarza.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*