Pérez Llorca i Mompó recorden que el Consell de Mazón “invertirà enguany quasi 17 milions d’euros en La Foia i a Requena-Utiel” 

Post també disponible en: Castellano

El PPCV ha celebrat a Bunyol una reunió de les comarques de La Foia de Bunyol-Xiva i Utiel-Requena amb alcaldes i portaveus de les ambdues zones. El secretari general del PPCV, Juanfran Pérez Llorca, ha anunciat la construcció de la depuradora Xiva-Xest i noves inversions sanitàries i educatives; i ha avançat que el transport metropolità que connecta València fins a la Foia estarà “llest aquest estiu”. També ha recordat que, en breu, s’iniciaran els tràmits per a construir una ITV a Xiva. 

El secretari general del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), Juanfran Pérez Llorca, ha anunciat que el Consell de Carlos Mazón destinarà enguany quasi 17 milions d’euros en inversions a la comarca de La Foia de Bunyol-Xiva i a la d’Utiel-Requena.

Juanfran Pérez Llorca ha realitzat aquest anunci en la reunió comarcal del Partit Popular de La Foia de Bunyol-Xiva i d’Utiel-Requena a la qual també ha assistit el president del PP de la província de València, Vicent Mompó; i l’alcaldessa de Bunyol, Virgínia Sanz; al costat de molts altres primers representants dels municipis de totes dues comarques de l’interior valencià.

En concret, el secretari general del PPCV ha destacat que els Pressupostos de la Generalitat Valenciana per a enguany són “realistes i pròxims. Eixos 17 milions d’euros es destinen a inversions sanitàries, educatives, en regeneració d’aigües, en la depuradora de Xiva-Xest i, també, en noves infraestructures per al transport metropolità des de València fins a la Foia de Bunyol-Xiva”.

“Estem parlant de necessitats reivindicades des de fa anys pels municipis de la comarca i que abans amb el Botànic es prometien i pressupostaven, però mai s’executaven; ara, amb el govern de Carlos Mazón, sí que es porten a terme. De fet, el transport públic amb la connexió amb València estarà llest a partir d’aquest estiu”, ha afegit el responsable del PPCV.

En aquest sentit, Pérez Llorca ha recordat que, en breu, “s’iniciaran els tràmits per a construir una ITV a Xiva que evitarà desplaçaments i sobretot solucionarà un greu problema heretat de l’època del Botànic. Volem demostrar que aquest govern del canvi és una realitat i que ara es governa de manera diferent, escoltant la gent”. 

El responsable del Partit Popular ha destacat a més la importància d’aquestes dues comarques per al PPCV. “Volem estar molt prop dels alcaldes i portaveus de la comarca. En els municipis de l’interior es pateix molta despoblació i fins ara no s’estava actuant malgrat que els governs d’esquerres s’omplien la boca parlant molt d’això”. 

Pérez Llorca ha subratllat que amb la seua visita a la zona ha vingut “a abrigallar als nostres portaveus en l’oposició i als alcaldes i alcaldesses, que són tots igual d’importants; i a transmetre’ls que hi ha un govern de la Generalitat i de la Diputació molt sensibles amb els pobles i especialment amb els de l’interior. Nosaltres estem al costat de les comarques de l’interior, de veritat, i hem volgut traslladar-los que el PP primer escolta i després executa. Per descomptat que no tornarà a ocórrer el que va succeir amb el govern del Botànic on tot eren imposicions com amb l’obligatorietat del valencià com a única llengua en educació en determinades comarques castellà parlants, o l’embolic que han armat amb les ITV o l’atzagaiada de l’energia solar. Estem a favor d’una energia verda però també del respecte a determinats entorns mediambientals”. 

“El govern actual de la Generalitat Valenciana no governa sobre dogmes polítics, sinó sobre criteris tan importants per a l’Administració com són l’eficiència i l’eficàcia. I ací està la reversió de l’Hospital de Manises, que hem revertit des del PP al contrari del que ells deien: que veníem a privatitzar”, ha finalitzat Juanfran Pérez Llorca. 

Vicent Mompó: “La Diputació està per a ajudar especialment als pobles que més ho necessiten”

Per part seua, el president del PP de la província de València, Vicent Mompó, ha destacat la importància d’aquestes trobades comarcals. “Hui hem reunit a Bunyol a les dues comarques: a la Foia i a Requena-Utiel; i ja ho vam dir en el Comité Executiu de gener que el volem és estar al costat dels nostres alcaldes i portaveus per a escoltar les seues necessitats i prendre nota per a la gestió. A nivell de partit estem visitant les comarques per a prendre el pols i estar prop de les necessitats reals de la gent”, en paraules de Vicent Mompó. 

Ja que el president provincial popular, i també president de la Diputació de València, ha recordat que la Diputació “està per a aquestes coses: per a ajudar especialment als pobles que més ho necessiten i a les comarques d’interior, que són les que més problemes tenen sempre”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*