Andoni León presenta el seu projecte per a “totes i tots els pedralbinos”

Post també disponible en: Castellano

Andoni León va estar recolzat en l’acte per Silvia Calvet, Secretària del partit a Pedralba, Pedro Ruiz i David Calvo, diputats autonòmics, Ramiro Rivera, diputat provincial i José Luis Ábalos, diputat nacional

Els socialistes de Pedralba van viure una jornada històrica. El socialisme de la localitat es va bolcar amb la presentació d’Andoni León com a candidat a l’alcaldia per Pedralba en un acte en el qual van assistir alguns dels noms més il·lustres del partit, tant a nivell comarcal com autonòmic.

Andoni León va presentar en el local de La Societat Musical La Democràtica el seu projecte per a la localitat, un projecte marcat per la il·lusió i les ganes de poder atorgar-li a Pedralba un govern socialista de canvi per a totes i tots els pedralbinos.

A l’acte van acudir Pedro Ruiz i David Calvo, diputats autonòmics, Ramiro Rivera, diputat provincial i José Luis Ábalos, diputat nacional. També van ser presents en la cita diversos candidats i càrrecs socialistes de localitats veïnes a Pedralba com Vicky Sanchís, candidata socialista a l’alcaldia de Vilamarxant, Luisa Aurora Cervera, regidor i portaveu del PSOE de Bugarra, Chelo Alfonso, alcaldessa d’Andilla i Presidenta de la Mancomunitat de La Regió muntanyenca i Óscar Gregorio, regidor socialista de Sot de Xera. A més, van estar en la cita antics regidors socialistes a l’Ajuntament de Pedralba i els dos ex alcaldes del PSOE, Rafa Cervera i Abel Garrido, que no van voler perdre’s aquesta trobada històrica per a la localitat.

Silvia Calvet, Secretària del PSPV-PSOE de Pedralba, va inaugurar l’acte agraint als presents la seua assistència recordant-se de totes i tots els socialistes que han treballat per i per a Pedralba des de fa més de 40 anys. També va voler recalcar les grans dificultats que s’han trobat els membres del grup municipal socialista a l’ajuntament per a poder treballar i col·laborar per la localitat per la forma de conducta de l’equip de govern del PP. Silvia Calvet va recalcar la trajectòria d’Andoni León, la seua labor incansable al capdavant del partit com a portaveu a l’ajuntament i com a persona que ha treball per retornar-li la il·lusió als socialistes de Pedralba des del projecte que va encapçalar en 2019.

Pedro Ruiz, diputat autonòmic va voler tindre unes paraules de suport per a Andoni León i per a totes i tots els socialistes de Pedralba. També va voler remarcar la labor dels governs socialistes de Pedro Sánchez a nivell nacional i de Ximo Puig a nivell autonòmic com a grans exemples de gestió i d’estar sempre al costat dels quals el necessiten, alguna cosa que segur ocorrerà també a Pedralba amb el projecte que lidera Andoni León.

Ramiro Rivera, diputat provincial i Secretari General dels socialistes de La Regió muntanyenca i el Racó d’Ademús va intervindre per a posar en valor el treball de la Diputació i de la Generalitat a la comarca i en els municipis que pateixen els riscos del despoblament i va aprofitar per a atorgar el seu suport a Andoni León i agrair-li el seu treball al capdavant del partit, tant a nivell local com comarcal després de molts anys de treballar junts pel creixement de La Regió muntanyenca.

Andoni León, en el seu torn de paraula, va exposar davant els presents alguns dels punts claus del seu projecte: Oferir-li als joves una alternativa de futur a Pedralba, atendre els nostres majors perquè tinguen una major qualitat de vida, apostar pels serveis socials per a les persones que els necessiten, convertir en zona de vianants el nucli urbà i mantindre en bon estat tots els carrers de la localitat així com també atendre les necessitats dels veïns que viuen en disseminats.

Andoni León també va voler posar l’accent en la necessitat de treballar per un canvi que li permeta a Pedralba tindre un alcalde per a totes i tots, un alcalde que atenga les necessitats de tots els veïns sense importar colors polítics i que pare atenció a tots sense entrar en enfrontaments, amb proximitat i treballant per i per a tots sense distincions de cap índole.

José Luís Ábalos va tancar l’acte amb el seu esperat discurs. El diputat nacional i ex ministre va exposar davant els presents alguns dels elements essencials que ha de posseir un bon alcalde, elements que, al seu judici, Andoni León té com a empatia, proximitat, passió per la seua localitat i il·lusió per treballar per millorar la vida dels seus veïns. Ábalos va tindre unes paraules emocionants per a Pedralba, enaltint el valor històric dels socialistes de la localitat des de fa més de 40 anys i va animar a Andoni León i al seu equip de treball a seguir en la mateixa línia per a poder oferir-li al maig a Pedralba el govern que la localitat mereix.

Amb el discurs de José Luís Ábalos va concloure un esdeveniment replet d’emoció, il·lusió i d’amor per Pedralba i per les pedralbinas i els pedralbinos. Un acte que reafirma el suport unànime dels socialistes de la localitat en el projecte que encapçala Andoni León i la il·lusió que genera entre els veïns tornar a sentir que Pedralba pot tindre un alcalde socialista que governe per a totes i tots.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*