Andrés Belmonte, aquest dissabte al I Cicle de Música Tradicional i d’Arrel “Cants, Rutes i Vianda” d’Alborache

Post també disponible en: Castellano

Andrés Belmonte oferix el seu espectacle Tariq a l’aire lliure, en el marc incomparable de la Ruta dels Molinos.

L’assistència és gratuïta i l’Ajuntament controlarà l’aforament i el compliment de les mesures de seguretat i distanciament.”

Aquest dissabte contínua a Alborache el I Cicle de música tradicional i d’arrel, una trobada que espera convertir-se en referent en el desenvolupament de “Cants, Rutes i Vianda”, recuperant una mostra de diferents tipus de folklore aplicats a l’anomenada música culta o clàssica.

L’objectiu d’aquesta convocatòria musical és ensenyar i difondre conceptes musicals i històrics, estimulant la curiositat per descobrir la música tradicional del municipi i de la Comunitat Valenciana.

El I Cicle de Música Tradicional i d’Arrel d’Alborache transmet la idea de la interculturalitat del folklore i la seua importància en la identitat i tradicions de les comunitats.

Després l’excepcional concert ofert per Vanesa Muela, aquest dissabte 3 d’octubre, a les 19,00 hores, el músic Andrés Belmonte i el seu grup oferiran l’espectacle Tariq a l’aire lliure i en un marc incomparable: la Ruta dels Molins, sota el pont de Turís-Alborache.

Andrés Belmonte va estudiar clàssic i jazz al Conservatori de València i al Codarts de Rotterdam, respectivament. El seu repertori transmet la interculturalitat de la música àrab i la tradició valenciana (enllaç a vídeo).
Amb aquest cicle, Alborache fusiona les seues arrels àrabs i romanes, recupera la multiculturalitat de la música tradicional, i ofereix diversos concerts a la plaça d’Espanya de la localitat i en un entorn natural únic: la Ruta dels Molins.

Aquest I Cicle de música tradicional i d’arrel Cants, Rutes i Viandes està cofinançat per la Generalitat Valenciana a través de l’Institut Valencià de Cultura.

L’assistència és gratuïta fins a completar l’aforament. És imprescindible l’ús de mascaretes. L’Ajuntament d’Alborache controlarà l’accés i el compliment de les mesures de distanciament i seguretat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*