Anecoop Cellers conquesta més d’una vintena d’ors a Alemanya

Post també disponible en: Castellano

El grup obté un total de 20 medalles d’Or del seu pas per l’edició d’hivern del major concurs de vins a nivell mundial, el Berliner Wein Trophy 2021.

A més, suma tres nous Ors i un Gran Or atorgats pel concurs Frankfurt International Wine Trophy

L’edició d’hivern del prestigiós Berliner Wein Trophy, un dels majors concursos del panorama vinícola mundial, ha premiat el bon fer de Anecoop Cellers amb 20 medalles d’Or. 

Els vins premiats amb medalla d’or són: Venda del Port Nº12, 2018; Juan de Juanes V. Plata Petit Verdot, 2019; Juan de Juanes V. Or Negre, 2018; L’Enfile Negre, 2019; La Cova Negra, 2019; Casa L’Àngel Merlot Ecològic, 2020; Calamar Blanc, 2020; Finca Cañadelas Cabernet Sauvignon, 2020; Palacio del Comte Gran Reserva, 2014 i Alegrate Negre, 2020. Tots ells elaborats per la seua sòcia Celler La Vinya, de la Font de la Figuera, amb D.O. València. 

De la seua altra cooperativa vitivinícola sòcia amb D.O. València, Cellers Reymos de Cheste, han sigut cinc els vins reconeguts amb medalla d’or: Reymos V.O, Vida Vinya Tendida Moscato Blanco, L´Bella Valenciana Brut Rosé, Freegold Rosé i Castillo de Chiva Mistela Moscatell.

Completen el palmarés els vins elaborats pel seu celler col·laborador amb D.O. Navarra, Cellers Sant Martí, les referències premiades dels quals han sigut: Domini de Unx Garnacha Rosat de Llàgrima, 2020; Domini de Unx Garnacha Blanca Sud Lie, 2020; Domini de Unx Garnacha Old Vines, 2019; La Calma Màgica Negre, 2017 i La Calma Màgica Blanco, 2017.

El jurat, compost per al voltant de 140 experts, va avaluar més de 8.000 vins durant 12 dies de degustació. Una de les regles estipula que només el 30% dels vins en cada categoria pot ser guardonat. Aquesta limitació fa que les medalles del Berliner Wein Trophy siguen tan valuoses per als productes premiats.

A aquests guardons encara cal sumar els resultants de la cinquena edició del concurs Frankfurt International Wine Trophy, on Anecoop Cellers s’ha alçat amb 4 noves medalles: 1 de GRAN OR i 3 d’OR. 

Les medalles d’Or han recaigut en els vins Castillo de Catadau Rosé, 2020 de Celler La Vinya, Vinya Cecilia Moscato Rosé de Cellers Reymos i Domini de Unx Negre, 2019 de Cellers Sant Martí. Així mateix, Vinya Cecilia Moscato Bianco, de Cellers Reymos, ha rebut una Medalla de Gran Or.

Els tastos d’aquest segon certamen van tindre lloc en sales de tast privades a Magúncia, Alemanya.  Un total de 3.740 mostres, procedents de 52 països participants, van ser catades respectant les mesures d’higiene més estrictes. A més, d’acord amb les regles del concurs, només poden premiar-se un terç de les mostres presentades.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*