Anecoop Cellers obté 7 noves medalles d’Or a Bordeus

Post també disponible en: Castellano

En el seu tast de blancs, rosats i espumosos

La 45é edició del Challenge International du Vin de Bordeus, el major i més antic concurs de vi organitzat a França, ha premiat -en el seu tast de vins blancs, rosats i espumosos- la qualitat dels vins de Anecoop Cellers amb un total de 13 medalles, 7 d’Or i 6 de Plata.

Durant dos dies, professionals i consumidors aficionats van catar un total de 3.569 vins procedents de 27 països. Es tracta d’un dels concursos de major solera d’àmbit internacional, i compta amb certificació ISO 9001, segell que garanteix el rigor i la tecnicitat de l’organització.

Anecoop Cellers ha aconseguit medalla d’Or per a set dels seus vins: Juan de Juanes Verema Bronze Blanc 2020 i Alqueria de Lluna Rosado 2020, elaborats per Celler La Vinya (La Font de la Figuera); Reymos Brut i Clot d’Ivern, elaborats per Cellers Reymos (Cheste), totes dues amb D.O. València, i Hisenda Uvanis Rosat Garnacha 2020, Castillo de Tafalla Rosat Garnacha 2020 i Goanail 2020, elaborats per Cellers Sant Martí (Sant Martí de Unx), amb D.O. Navarra.

El pròxim 12 de juny es cataran els vins negres, dolços licorosos i aiguardents, els resultats dels quals es coneixeran el dia 18 de juny.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*