El Circuit Ricardo Tormo estrena el nou monoplaça de la Fórmula E

Post també disponible en: Castellano

El Campionat del Món de Cotxes Elèctrics celebra en el Circuit els entrenaments oficials de pretemporada

Els aficionats tindran l’oportunitat per primera vegada a Espanya de veure en acció els pilots de la Fórmula E divendres que ve

El Circuit Ricardo Tormo realitza aquesta setmana els entrenaments oficials de pretemporada de l’ABB FIA Formula E, el Campionat del Món de Cotxes Elèctrics, que afronta la novena temporada amb un nou monoplaça, el Gen3.

Aquesta tercera generació de monoplaces elèctrics es posa per primera vegada en acció en el Circuit amb tres jornades d’entrenaments: el dimarts 13, el dimecres 14 i el divendres 16 de desembre. Cada jornada comptarà amb dues sessions de tres hores de 9 a 12 hores i de 14 a 17 hores i, a més, els 22 pilots participaran en diferents promocions, enregistraments i activitats amb mitjans de comunicació. 

Finalment, la jornada del divendres 16 de desembre és la triada per a la posada de llarg del nou Gen3 enfront dels aficionats que, a més, tindran l’oportunitat de participar en una visita al Pit Lane al migdia. L’entrada és gratuïta i s’ha d’omplir un formulari en el web oficial del Circuit.

Els entrenaments tindran lloc en una versió adaptada del traçat de Cheste. L’equip del Circuit ha retocat la configuració de la pista, que tindrà una corda de 3.376 metres amb 15 revoltes. La pista es redueix retallant el traçat habitual del Gran Premi i es modifiquen la revolta 6 i la recta de meta, on s’inclou una xicana a l’altura de l’entrada del Pit Lane.

El monoplaça amb el qual es disputarà la novena temporada de la Formula E és el tercer desenvolupament del cotxe que protagonitza el campionat. 350 kW de potència, velocitats superiors als 320 km/h, 60 kg més lleugers que el seu predecessor i materials renovables són les claus del Gen3, que rodarà aquesta setmana en el Circuit Ricardo Tormo.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*