Aparatós rescat dels bombers del conductor d’un camió accidentat en la N-420 a l’altura de Castielfabib

Post també disponible en: Castellano

El Consorci de Bombers de València ha intervingut a un aparatós accident a Castielfabib, en la carretera la N-420, on un camió ha patit una eixida de via, quedant el vehicle contra la paret d’una muntanya amb la cabina en posició elevada i el conductor atrapat. 

Els fets han ocorregut a les 13,20 hores d’aquest dimecres i fins allí el Consorci ha mobilitzat als bombers i sergent del parc de Requena, a bombers voluntaris de Sinarques, així com al grup de rescat GERA amb helicòpter V-990 del Consorci amb metge i una unitat de bombers forestals de la Generalitat.

Els bombers han hagut d’efectuar un costós rescat, en primer lloc per a pujar a la cabina i practicar un accés a la porta per a alliberar l’home i, posteriorment, descendir al ferit immobilitzat i mitjançant llitera de rescat baixar-lo per escala amb la tècnica del tobogan.

El metge de l’helicòpter del Consorci li ha proporcionat les primeres atencions sanitàries i posteriorment ha sigut transferit a mitjans sanitaris d’Aragó, que l’han traslladat a l’hospital Miguel Servet de Saragossa.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*