Aquest cap de setmana Utiel es vesteix de Carnaval

Cartel del carnaval 2019.

Post també disponible en: Castellano

Aquesta nit, a partir de les 22.30 hores, comencen els Carnestoltes a Utiel amb el tradicional Concurs de Disfresses i Coplillas.

El Concurs és un dels actes de Carnaval que genera més expectació. De fet, des de dimecres passat la taquilla del Teatre Rambal s’ha omplert de llargues cues per aconseguir les entrades a aquest espectacle creat per utielanos i utielanas que completa l’aforament del teatre.

En aquesta edició s’han inscrit 6 participants per al concurs de disfresses individual, 13 en l’apartat de comparses i 1 coplilla. Un concurs en què es valora el disseny dels vestits, el maquillatge i caracterització, la coreografia, la creativitat i originalitat i la posada en escena entre altres aspectes.

Després del Concurs de Disfresses i Coplillas, a la 1 de la matinada, continuarà la festa amb el Ball de Carnaval amb Discomòbil al Saló Polivalent.

Demà, dissabte 2 de març, a les 17.30 hores, es concentraran les comparses i màscares a la Plaça de l’Ajuntament d’Utiel. Posteriorment, a les 18.00 hores s’iniciarà la desfilada pel recorregut habitual cap al Saló Polivalent on tindrà lloc el lliurament de premis dels diferents concursos de Carnaval a les 19.00 hores. L’orquestra Valparaíso posarà la música tant en sessió de tarda com de nit.

Per finalitzar el programa de festes de Carnestoltes a Utiel, el diumenge 3 de març a les 18.00 hores, els més petits podran gaudir del Ball de Carnaval per Màscares Infantils amb Discomòbil i animació amb personatges infantils.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*