Bunyol celebra un cap de setmana de Carnestoltes per a tots

Buñol celebra un fin de semana de Carnavales para todos.
Buñol celebra un fin de semana de Carnavales para todos.

Post també disponible en: Castellano

Buñol celebra un fin de semana de Carnavales para todos.
Bunyol celebra un cap de setmana de Carnestoltes per a tots.

Desfilada de disfresses dels més xicotets, acompanyat de cantajocs i berenar per a tothom, unit al Concurs per a joves, famílies i parelles, centren un cap de setmana ple de color i diversió a Bunyol

Juncal Carrascosa, alcaldessa de Bunyol i responsable de la regidoria de Festes del Consistori Municipal, ha detallat els actes que aquest cap de setmana tindran lloc al municipi amb motiu dels Carnavals. Una festivitat per a petits i grans de la localitat i de la comarca.

Aquest divendres 1 de març des de les 16h i fins les 20h les escoles infantils i guarderies realitzaran una desfilada fins a la carpa, ubicada al Parc Manuel Carrascosa de Bunyol, on gaudiran d’cantajocs i un suculent berenar.

A la nit, a partir de les 23h començarà el Concurs de Disfresses per a famílies, quadrilles de joves, o parelles, on es lliuraran premis a la millor disfressa individual, parella i grup. En acabar, discomòbil fins que el cos aguanti.

I dissabte, a partir de les 1,00h, després del Festival Winter Ends Bunyol, el I Festival de Música Indie, que esdevindrà en el Teatre Montecarlo des de les 20,30h amb tres excel·lents grups de trajectòria internacional (The X, Neuman i Cycle), hi haurà discomòbil a la carpa situada al parc Manuel Carrascosa. No faltis. Gaudeix dels millors carnavals i podràs emportar premi: pujar al camió de la Tomatina 2019.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*