Aquest cap de setmana van viatjar a Segòvia els 18 premiats en la Campanya de Nadal dels Comerciants de Bunyol 

Post també disponible en: Castellano

L’Àrea de Comerç i l’Associació d’Empresaris i Autònoms de Bunyol han organitzat en aquesta campanya. Van ser 18 escapades per a dues persones a Segòvia pagades per l’Ajuntament de la localitat. 

El passat cap de setmana el grup de premiats per la Campanya de Nadal posat en marxa per l’Associació d’Empresaris i Autònoms de Bunyol i l’Ajuntament va viatjar a Segòvia sota una excel·lent organització i bon ambient. 
La Campanya de Nadal d’aquesta associació premiava després de la compra en comerços de la localitat amb 18 escapades per a dues persones. Després de realitzar-se el sorteig en directe en Radi Bunyol a l’inici de l’any, tocava el gaudi per a tots ells. I així va ser. Un excel·lent viatge organitzat a Segòvia, el Palau Real de la Granja de San Ildelfonso i l’Alcázar dissabte passat i diumenge. 
Juncal Carrascosa, Alcaldessa de Bunyol i també responsable de l’Àrea de Comerç i Ocupació, els va acompanyar al costat de representants de l’Associació d’Empresaris i Autònoms de Bunyol. Bon ambient, i una excel·lent organització per l’Agència de Viatges del municipi, acompanyats d’un temps propici han sigut els determinants per a un excel·lent cap de setmana. Tots els premiats van quedar molt satisfets.
La primer edil recorda que a través del pressupost amb el qual compta aquesta àrea es duen a terme les campanyes juntament amb l’Associació d’Empresaris i Autònoms de Bunyol en pro del comerç. Dins de la campanya de nadal aquest era un dels premis, i d’això parla Juncal Carrascosa: “és molt gratificant veure com els veïns premiats han gaudit moltíssim. Teníem moltes ganes de tornar a organitzar aquests viatges, que des d’abans de la pandèmia no havíem pogut organitzar-los i em sent molt satisfeta de veure que ha sigut pagat per l’Ajuntament de Bunyol”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*