Arcadi Espanya: “El Parc Empresarial de Xest és símbol d’un nou model urbanístic eficaç, sostenible i que genera confiança”

El conseller de Política Territorial, Obras Públicas y Movilidad junto al alcalde de Cheste.
El conseller de Política Territorial, Obras Públicas y Movilidad junto al alcalde de Cheste.

Post també disponible en: Castellano

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi Espanya, ha assegurat que el Parc Empresarial Circuit de Xest “és un símbol d’un nou model urbanístic eficaç, sostenible i que genera confiança”.

Amb motiu de la posada en marxa d’aquest parc empresarial, el conseller ha visitat en companyia de l’alcalde de Xest, José Morell, l’àrea logística i ha destacat que “és un exemple de l’aliança de el sector públic i de l’privat”.

Per Arcadi Espanya, “aquesta aliança, que implica un nou model de creixement i un nou model urbanístic, és eficaç perquè la Generalitat, l’ajuntament i el sector privat ens hem sabut posar d’acord per tramitar amb celeritat la modificació de el pla parcial des del punt de vista administratiu “.

També el conseller ha subratllat que és sostenible en termes de reconeixement mediambiental i de mobilitat, i ha recordat que des de la Generalitat “tenim projectes per millorar la mobilitat als polígons ia les àrees industrials”.

A més, ha afegit, és “genera confiança i la prova d’això són les tres empreses, i les moltes més que vindran, que han decidit confiar a la Comunitat Valenciana i instal·lar-se en aquest parc empresarial”.

Així mateix, Arcadi Espanya haindicado que aquesta àrea empresarial representa el futur de el desenvolupament econòmic de la Comunitat Valenciana. Segons el conseller, “cal créixer millor i això necessita unes administracions més
eficaços, un creixement més sostenible i respectuós amb el medi ambient i generar confiança i estabilitat “.

Finalment, Arcadi Espanya ha ressaltat que aquest és el primer parc empresarial amb segell verd de sostenibilitat i que després de 22 mesos d’obres i una inversió aproximada de 50 milions, s’ha posat 500.000 metres quadrats de sòl logístic a disposició de les empreses, amb una estimació de 1.500 llocs de treball.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*