Arranquen les obres de condicionament de l’accés a la Cova Turche de Bunyol després de les grans destrosses provocades per les últimes pluges

Post també disponible en: Castellano

Rafa Pérez, regidor de Serveis Municipals del Consistori buñolense, informa de l’obertura de la Piscina Municipal aquest dijous 23 de juny. 

La regidoria d’Obres i Urbanisme de l’Ajuntament de Bunyol ahir ja va comunicar que, amb motiu de l’inici de les obres d’arranjament i condicionament amb maquinària pesant del paratge de la Cova Turche després dels desperfectes ocasionats per les pluges torrencials de Març, l’accés a aquesta zona queda completament tancat i prohibit per a turistes i visitants locals durant 30 dies.
Rafa Pérez informa que ahir van arrancar les obres per part de l’empresa pública Tragsa, encarregada de dur-les a terme, i que en el període aproximat d’un mes estarà condicionant l’accés i paratge de la Cova Turche, completament devastat per les últimes pluges de març. 
L’edil del ram ha confirmat que seran quatre fases en total les que necessita aqueixa zona, i que ara arranca la primera d’elles. El pressupost per a aquesta primera fase per part de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer és de 320.000€, que encara així no cobreix tota la zona. “Per això des de l’Ajuntament som conscients que tot allò que no sufrague la Confederació serà el propi Ajuntament el que ho assumisca, que en tot cas no serà més de 20.000€”.
En concret els dos guals i neteja d’alguna zona és el que té previst l’Ajuntament assumir, “però som conscients que a partir de setembre ens reunirem amb experts per a decidir què volem fer en aquest bell paratge natural, sense entremetre’ns massa i sobretot garantint el bon ús i el respecte per part dels visitants. Farem xicotetes actuacions perquè puga visitar-se en condicions de seguretat però som conscients que hem de recuperar el nostre paratge natural i defensar-lo”.

Obertura piscina municipal el dijous 23 de juny

D’altra banda, Rafa Pérez, regidor de Serveis Municipals del Consistori, també informa la població de l’obertura aquest dijous 23 de juny de la Piscina Municipal. “Totes les instal·lacions inclòs el bar estaran oberts per al gaudi d’un estiu en el qual es preveu molt calorós i que molts veïns i visitants utilitzaran. Són unes excel·lents instal·lacions”, finalitza l’edil i tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Bunyol.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*