Regina Martínez Álvarez serà proclamada Reina de la Fira i Festes de Bunyol aquest dijous en la tradicional Revetla de Sant Joan

Post també disponible en: Castellano

Enguany la revetla s’organitza en el Passeig de Sant Lluís, on també l’Associació d’Empresaris i Autònoms de Bunyol entregarà nombrosos premis entre els bitllets participants 

Després de dos anys sense que Bunyol organitzara els seus festejos previs a la Fira i Festes, ara torna amb forces. Aquest cap de setmana veïns i visitants podran gaudir de dos plats forts: la Revetla de Sant Joan en el Passeig de Sant Lluís i la Festa de Djs en la Violeta. La tradicional revetla serà aquest dijous 23 de juny a partir de les 22h, on Regina Martínez Álvarez serà proclamada la Reina de la Fira i Festes 2022-2023 i la seua Cort d’Honor, i després d’això el lliurament de premis entre els assistents per part de l’Associació d’Empresaris i Autònoms de Bunyol.

Fa uns dies es va fer públic el nom de la màxima representant de Bunyol per a les pròximes festes en la localitat. Ara ja tota la seua cort lluirà dijous que ve també juntament amb ella en el Passeig de Sant Lluís. Veïns i visitants podran gaudir d’una discomóvil mentre també s’entreguen nombrosos premis als bitllets guanyadors de la Campanya de Sant Joan de l’Associació d’Empresaris i Autònoms de Bunyol.

Aquesta associació premia a cada persona que ha comprat en el comerç local amb un bitllet que ha de depositar en una urna moments previs al sorteig. Ací es trauran els números premiats i se’ls donaran nombrosos premis, facilitats per comerços locals. També pujades al Camió de la  Tomatina en un any en què se celebra el 75 aniversari. Així que festa i molta diversió la nit del dijous 23 de juny en el Passeig de Sant Lluís. 

I ja el dissabte, a partir de les 12 de la nit Festa de la Violeta en aqueix conegut parc de la localitat. En directe s’escoltaran DJ Neil, DJ Goze i DJ Marí. En aquest acte col·labora la Regidoria de Cultura Popular i l’organitza la Falla Vendes de Bunyol. Els joves de tota la comarca tenen una cita al Parc de la Violeta de Bunyol aquest dissabte. La falla Vendes embene les consumicions per a tots els assistents. 

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*